Η σωστή γυμναστική θέλει τον κατάλληλο εξοπλισμό! (pics)

Η σωστή γυμναστική θέλει τον κατάλληλο εξοπλισμό! (pics)

Η σωστή γυμναστική θέλει τον κατάλληλο εξοπλισμό! (pics)

Ξεκινάς που ξεκινάς κάθε Οκτώβρη, καν’ το τουλάχιστον σωστά, επιλέγοντας την πρέπουσα ενδυμασία και τα μηχανήματα που σε βάζουν στον σωστό δρόμο.

Εντάξει. Η γυμναστική είναι δύσκολο πράγμα, πόσω μάλλον όταν δεν την… κάνεις. Άπαξ και ξεκινήσεις όμως, όλα γίνονται πιο εύκολα. Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα.

Κάνε στιλάτη αρχή, υιοθετώντας το νέο look… Ποιο; Αυτό που συνδυάζει το εσωτερικό τεχνικό μακριμάνικο T-shirt με το κολάν. H PRO TOUCH, το αποκλειστικό brand της INTERSPORT έχει τη λύση. 

Και τα 2 διαθέτουν τεχνολογία Dry-plus που απομακρύνει τον ιδρώτα και προσφέρει στεγνή και άνετη αίσθηση. Έτσι το σώμα διατηρείται στη σωστή θερμοκρασία.  

Για τις μέρες, όμως, που τα κολάν και τα μακριμάνικα παραείναι ζεστά, ένα t-shirt και ένα σορτσάκι της ίδιας μάρκας φαντάζουν ιδανικά. Ειδικά τώρα που αποφάσισες να κάνεις τη γυμναστική μέρος της καθημερινότητάς σου, καλό είναι να έχεις αρκετές ενδυματολογικές επιλογές. Η εναλλαγή ρούχων βοηθάει και στην ψυχολογία. 

Συνεχίζουμε τις αγορές με ένα πιο casual συνδυασμό φούτερ και παντελονιού PRO TOUCH, που μπορείς να φορέσεις και τη μέρα που θα κάνεις… κοπάνα από το γυμναστήριο για να πας για καφέ!

Και τώρα που είπαμε κοπάνα. Αν δεις ότι οι μέρες του καφέ πολλαπλασιάζονται, σου έχουμε τη λύση. Θα φέρεις το γυμναστήριο στο σπίτι σου, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία!

Αν θέλεις ένα διάδρομο για να κάνεις τα χιλιομετράκια σου άνετος στο σαλόνι σου ενώ βλέπεις ματς, εδώ είσαι.

Σε περίπτωση που θες να γυμνάσεις όλο σου το σώμα, κάνοντας αερόβια γυμναστική, το ελλειπτικό θα σου «λύσει» τα χέρια. Μιλάμε για ένα μηχάνημα 3 σε 1, καθώς έχει τα οφέλη του stepper και του στατικού ποδηλάτου.

Το πολυόργανο γυμναστικής αποτελεί επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να γυμναστεί σπίτι και επιθυμεί να δώσει έμφαση στην ενδυνάμωση των μυών. Και μόνο που μπορείς να κάνεις πάνω από 20 διαφορετικές ασκήσεις χρησιμοποιώντας αυτό το μηχάνημα, καταλαβαίνεις πόσο χρήσιμο είναι.

Η αλήθεια είναι μία: Ό,τι και αν θες, στην INTESPORT θα το βρεις!

Γιατί εδώ που τα λέμε, είναι λίγο πιο βολικό να σηκώνεσαι και να έχεις το γυμναστήριο σπίτι σου...

Best of internet