Το best goal της Νissan σε περιμένει να επιλέξεις!

Gazzetta team
Το best goal της Νissan σε περιμένει να επιλέξεις!

bet365

Τιο Γουόλκοτ, Ρικάρντο Κουαρέσμα, Πάουλο Ντιμπάλα, Τόμας Ντιλέινι ή Καμίλ Γκλικ; Ερωτήματα όχι εύκολα! Όμως ένας πρέπει να κερδίσει! Πιθανότατα εσύ αν πάρεις μέρος στην ψηφοφορία της Nissan για το καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής του Champions League!

Τα δελτία καιρού αναφέρουν πως δεν θα αργήσουν οι μέρες που το θερμόμετρο θα πέσει χαμηλά και τα πρώτα κρύα θα είναι μια πραγματικότητα. Είναι η στιγμή που ανοίγουν οι ντουλάπες και βγαίνουν μέσα από αυτές οι κουβέρτες! Τα σεντόνια... σιγά-σιγά εξαφανίζονται και περιμένουν την επόμενη άνοιξη. Εκτός από ένα... Αυτό με τα αστέρια. Το πιο λαμπερό. Το πιο ακριβό. Το πιο θεαματικό.

Το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει κάνει όλο τον πλανήτη να υποκλίνεται μπροστά του! Εκατομμύρια φίλαθλοι σε τηλεόραση και γήπεδα. Εκατοντάδες αστέρες που... μιλάνε στην μπάλα. Όλοι αυτοί έχουν ενεργό ρόλο σε μια γιορτή που άρχισε και συνεχίζεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Ήδη πέρασε στην... ιστορία και η 2η αγωνιστική όπου τα θεαματικά γκολ δεν έλειψαν. Πολλά μας άρεσαν και δεν είναι κι εύκολο να διαλέξουμε. Όμως η Nissan θέλει μόνο ένα για best goal of the week!

Ποιο θα είναι; Καλείσαι να το επιλέξεις και παράλληλα να διεκδικήσεις μεγάλα δώρα.

Ο τρόπος γνωστός πλέον και απλός. Ένα απλό κλικ στην φόρμα της Nissan, μια «ηλεκτρονική ψήφος» σε αυτό που εσύ πιστεύεις ως το πιο θεαματικό γκολ της αγωνιστικής και ποιος ξέρει; Αν είσαι τυχερός θα δεις live τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για το 2017!

Οι υποψηφιότητες της 2ης αγωνιστικής αφορούν τον Τιο Γουόλκοτ, τον Ρικάρντο Κουαρέσμα, τον Πάουλο Ντιμπάλα, τον Τόμας Ντιλέινι και τον Καμίλ Γκλικ!

 

Τελευταία Νέα