Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το «Navarino Challenge 2016» (pics)

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το «Navarino Challenge 2016» (pics)

Περισσότεροι από 2.000 ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές, μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι του αθλητισμού (σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις - 82 ετών η γηραιότερη αθλήτρια), αγκάλιασαν την διοργάνωση συμμετέχοντας σε περισσότερες από 15 δραστηριότητες στη Μεσσηνία και την Costa Navarino από τις 9 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το «Navarino Challenge 2016» (pics)

Το «Navarino Challenge 2016» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για 4η συνεχή χρονιά επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της κορυφαίας διοργάνωσης αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές και δημιουργώντας σπουδαίες αναμνήσεις σε κάθε συμμετέχοντα!

Το «Navarino Challenge» συγκέντρωσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον καθώς είχε συμμετοχές από χώρες όπως Η.Π.Α., Καναδάς, Αυστραλία, Βρετανία, Σουηδία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Νότια Αφρική, Γκάνα, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο. Παράλληλα, σημείωσε ρεκόρ σε επίπεδο κρατήσεων στο The Westin Resort Costa Navarino, κατά την διάρκεια του τριημέρου, συμβάλλοντας στη στήριξη του ξενοδοχειακού τουρισμού και την προώθηση της Μεσσηνίας ως προορισμού παγκοσμίως.

H Ford Motor Ελλάς στηρίζει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας και την προώθηση της υγιεινής διατροφής και άσκησης, συμμετέχοντας  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα υποστήριξης του «Navarino Challenge».  Για μία ακόμη φορά, αθλητές και διοργανωτές κινήθηκαν με την ασφάλεια και τους αποδοτικούς κινητήρες των αυτοκίνητων της Ford Motor Ελλάς AEBE, επίσημου υποστηρικτή του «Navarino Challenge».

Σαν χορηγός οχημάτων του «Navarino Challenge 2016”, η Ford παραχώρησε μια ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων Ford, από Ford Fiesta ST μέχρι και το νέο Ford Μοndeo Vignale, 14 οχήματα συνολικά, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Ford Edge.

Best of internet