Τον Κέβιν Ντουράντ τι τον έχεις; (pics)

Τον Κέβιν Ντουράντ τι τον έχεις; (pics)

Τον Κέβιν Ντουράντ τι τον έχεις; (pics)

Η μπασκετική σεζόν ξεκινάει σε λίγες μέρες κι εσύ δεν έχεις παρά να προετοιμαστείς για αυτήν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είτε παίζεις ακόμη μπάσκετ στο ανοιχτό γήπεδο που πήγαινες από τα 7 σου είτε έχεις τα κονέ για το κλειστό της περιοχής σου, έφτασε αυτή η περίοδος του χρόνου που η πορτοκαλί μπάλα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σου.

Για να τα βγάλεις πέρα και αυτή την μπασκετική σεζόν βέβαια, δεν αρκεί μόνο το... γηπεδάκι. Θες και τον κατάλληλο εξοπλισμό! Αυτόν θα τον βρεις σε ένα κατάστημα της INTERSPORT.

Ξέρουμε, το πικ εν ρολ σου με τον ψηλό γείτονα μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτό των Διαμαντίδη-Μπατίστ. Έχοντας λοιπόν αριστεύσει σε αυτό το κομμάτι, αποφασίζεις να γίνεις λίγο Αμερικανάκι. Έχεις κι ένα θεματάκι στο τρίποντο, οπότε η επιλογή είναι κάτι παραπάνω από εύκολη.

Μπλούζα Golden State Warrios, ώστε να σε μπερδεύουν με τον Στέφανο τον Κάρι και τον Κλέι τον Τόμπσον (αφού εξασκήσεις το σουτ λίγο μόνος σου). Η μπλούζα όμως από μόνη της δεν αρκεί. Μπασκετικό παπουτσάκι, πάλι στα χρώματα των «Πολεμιστών». Λογικά και ο Κέβιν Ντουράντ αυτά θα φοράει φέτος.

Τώρα που είπαμε Κέβιν Ντουράντ, τι νούμερο φοράει αυτός; Το #35;

Ευτυχώς η NIKE βγάζει και εμφανίσεις για λίγο πιο street καταστάσεις (με το νούμερο του KD πάντα) για να μπορείς να το φορέσεις σε περίπτωση που το κονέ σου για το κλειστό δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Μπασκετάκι σε αλάνα ακόμα και τον χειμώνα; Γιατί όχι;

Πριν αποχωρήσεις σαν ήρωας από το κατάστημα της INTERSPORT αγοράζεις και μια μπάλα μπάσκετ Pro Touch για να είσαι σίγουρος πως εσύ και η παρέα σου δεν θα παίξετε σαν ερασιτέχνες.

Αν πάλι θες να το τερματίσεις, αγοράζεις και την μπασκέτα ολόκληρη. Γιατί όχι;

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της INTERSPORT.

Best of internet