Ο... καλός χαμός με τα διαρκείας της ΑΕΚ!

Gazzetta team
Ο... καλός χαμός με τα διαρκείας της ΑΕΚ!

bet365

Η πορεία της ΑΕΚ για την επιστροφή στην ελίτ του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ συνεχίζεται με σταθερά βήματα και ο κόσμος της Ένωσης «αγκαλιάζει» την προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου.

H AEK B.C. κάνει τη μεγάλη επιστροφή και φυσικά θέλει τον κόσμο στο πλευρό της!

Η ομάδα του Ζντοβτς ενισχύθηκε σημαντικά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και προετοιμάζεται, ώστε να παραταχθεί «ετοιμοπόλεμη» και με όλα τα «αστέρια» της, τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Με τους στόχους να μοιράζονται σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ΑΕΚ Β.C. ανανεώνει το κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, ώστε για ακόμη μία φορά να γίνει ο 6ος παίκτης στις προσπάθειες της «Βασίλισσας» τη νέα αγωνιστική σεζόν 2016-17.

«ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» είναι το μήνυμα που ενώνει πλέον την Διοίκηση, τους παίκτες και τους φιλάθλους της ΑΕΚ και η ομάδα παρουσιάζεται πανέτοιμη, ώστε να καταφέρει να ανταποκριθεί στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει και να ανταποδώσει την αγάπη ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του κόσμου της.

Το καλύτερο; Η ΑΕΚ B.C. προσαρμοσμένη στις δύσκολες εποχές που διανύουμε δημιούργησε νέες ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας για οικογένειες, φοιτητές και ανέργους και εκδίδει νέα εισιτήρια με τις τιμές να παραμένουν ίδιες με την περασμένη περίοδο και προσιτές για όλους τους φιλάθλους.

Ένωσε λοιπόν κι εσύ τη φωνή σου με της «Βασίλισσας» και διαμόρφωσε μαζί με την ομάδα στο παρκέ το μέλλον που η ένδοξη ιστορία της επιβάλλει.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων ΕΔΩ.

 

Τελευταία Νέα