Τέλος στα γυρισμένα χιλιόμετρα!

Gazzetta team
Τέλος στα γυρισμένα χιλιόμετρα!

bet365

H Spotawheel θέτει κανόνες στην αγορά μεταχειρισμένου: τρακαρισμένα και κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα αποτελούν πλέον κακό όνειρο.

Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη: επιτόπιος έλεγχος κάθε αυτοκινήτου σε πλαίσιο (σασί), μηχανικά, ηλεκτρικά, παθητική/ενεργητική ασφάλεια, έλεγχος ιστορικού ατυχημάτων, διασταύρωση βιβλίου service και χιλιομέτρων και έχεις την αφρόκρεμα των μεταχειρισμένων σε ένα site: το spotawheel.gr!

Μάλιστα, σαν δικλείδα ασφαλείας θα έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων! Χωρίς όρους και ψιλά γράμματα, μπορείς να πάρεις ένα αυτοκίνητο από τη Spotawheel, να το ελέγξεις όσο θες, να δοκιμάσεις τα πάντα για 7 ολόκληρες ημέρες και αν τελικά κάτι δεν σου αρέσει, να το επιστρέψεις παίρνοντας τα χρήματά σου πίσω. Μόνο έτσι δεν ανησυχείς πραγματικά για τίποτα!

Καινοτομία, διαφάνεια, ευκολία σε μία ιστοσελίδα

Στο site της Spotawheel θα βρεις πάνω από 30 λεπτομερείς φωτογραφίες από το εξωτερικό και το εσωτερικό κάθε αυτοκινήτου αλλά και βίντεο παρουσίασης! Θα βρεις χαρακτηριστικά κινητήρα, κατανάλωσης και όλον τον εξοπλισμό.

Θα μάθεις με ακρίβεια σε τι κατάσταση βρίσκεται το αυτοκίνητο μέσω της γραπτής αναφοράς του ελέγχου αλλά και κοντινές φωτογραφίες από τη παραμικρή μικρογρατζουνια. Θα είναι σαν να το έχεις δει από κοντά και πάνω από όλα θα είσαι σίγουρος για αυτό που αγοράζεις.

Θα βρεις ακόμα και πληροφορίες για τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, γιατί στη Spotawheel, όλα τα αυτοκίνητα είναι ιδιωτών.

Και αν έχεις ακόμα απορίες, ένας ειδικός θα βρίσκεται πάντα online για να σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις ενώ θα σου φέρουν το αυτοκίνητο για test drive στη πόρτα σου με ένα κλικ!

Με την τεχνογνωσία της Spotmechanic, είσαι ασφαλής

Πίσω από τη Spotawheel βρίσκεται η Spotmechanic, η νο.1 υπηρεσία επιτόπιων τεχνικών ελέγχων σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στην Ελλάδα. Μετά από 6.500 τεχνικούς ελέγχους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Spotmechanic παράγει μία 10σέλιδη γραπτή αναφορά για το μεταχειρισμένο που ελέγχει ώστε να βλέπεις τα αποτελέσματα με λεπτομέρεια και γραπτώς! Μία τέτοια αναφορά θα βρεις για κάθε αυτοκίνητο της Spotawheel!

Καλώς ήρθες στην αγορά μεταχειρισμένου του 21ου αιώνα!

Αν κάποιο από τα αυτοκίνητα της Spotawheel δεν σε καλύπτει, μπορείς να τους πεις τι αυτοκίνητο θέλεις να αγοράσεις και να ακολουθήσουν όλη τη διαδικασία ελέγχων για να σου βρουν αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο!

Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις ένα ελεγμένο μεταχειρισμένο ή ακόμα και να πουλήσεις το δικό σου, επισκέψου το επίσημο website της εταιρίας ή βρες τους Facebook, το Twitter και το Youtube! Είναι μονίμως online και πάντα διαθέσιμοι να σε εξυπηρετήσουν και να σε συμβουλεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Με τη Spotawheel η αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου αποτελεί πλέον μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα