Ποια θεραπεία σώματος είναι η κατάλληλη για εσένα;

Ποια θεραπεία σώματος είναι η κατάλληλη για εσένα;

Ποια θεραπεία σώματος είναι η κατάλληλη για εσένα;

Μπορείς να αποκτήσεις το ιδανικό σώμα με την κατάλληλη μέθοδο θεραπείας.

Φροντίζετε το σώμα σας, προσέχετε τη διατροφή σας, ασκείστε, αλλά δεν είστε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ευτυχώς η κοσμητική ιατρική προσφέρει ένα πλήθος μη επεμβατικών θεραπειών σύσφιξης, ανανέωσης και μείωσης του πάχους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρετε ποια να επιλέξετε.

Η ιατρική ομάδα του MC Medical Center σας κατευθύνει.

Θέλετε κάποια θεραπεία μείωσης λίπους και σύσφιξης που να απαιτεί λίγο χρόνο και λίγες επισκέψεις:

Αν διαθέτετε μόνο μια ώρα και δεν έχετε χρόνο για πολλές επισκέψεις, όσον αφορά το τοπικό πάχος προτείνουμε το CoolSculpting. Σε περίπου μια ώρα θα αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά, και θα επιστρέψετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Και το καλύτερο; Χρειάζεται μόνο μια επίσκεψη.

Στις περιπτώσεις χαλάρωσης δέρματος όπως είναι η χαλάρωση στην περιοχή του λαιμού τότε η θεραπεία Ultherapy, η οποία συσφίγγει χρησιμοποιώντας υπερήχους, αντίστοιχα χρειάζεται κάτι λιγότερο από μια ώρα και μια μόνο συνεδρία.

Ασκείστε έντονα, ακολουθείτε αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής αλλά τα πλαϊνά στην περιφέρεια, τα λεγόμενα love handles δεν φεύγουν:

Το CoolSculpting στοχεύει στις αποθήκες λίπους γύρω από τη μέση εξαλείφοντας τα λιποκύτταρα μόνιμα. Είναι ιδανική για το δύσκολο αυτό σημείο και εφόσον διατηρείτε το βάρος σας σε σταθερό επίπεδο θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Έχετε χάσει πολλά κιλά:

Αν υπάρχει πολύ μεγάλη χαλάρωση του δέρματος, τότε το πιθανότερο είναι να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, διότι οι μη επεμβατικές μέθοδοι σύσφιξης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την παρουσία περιττού δέρματος.

Έχετε ραγάδες στην κοιλιά:

Το Dermapen αποτελεί τη νέα γενιά στον βελονισμό (needling) και το rolling του δέρματος. Είναι απόλυτα ελεγχόμενη μέθοδος άμεσης διαδερμίας (micro-pen-needling).Πρόκειται για μία πρωτοποριακή θεραπεία που συμβάλλει στη σύσφιξη του δέρματος αλλά και στην επανόρθωση των ουλών και των ραγάδων  ανώδυνα, χωρίς το οικονομικό βάρος των μεθόδων λέιζερ.

Αν ταλαιπωρείστε από γυναικομαστία:

Συχνά μπερδεύουμε τη γυναικομαστία με το περιττό λίπος στο στήθος. Αν γίνει κλινική εξέταση και διαπιστωθεί πως η περίπτωσή σας είναι κατάλληλη για μη επεμβατική θεραπεία, προτείνουμε το CoolSculpting.

Έχετε σημάδια στην πλάτη σας λόγω ακμής:

Τα σημάδια της ακμής, όπως και τυχόν ουλές από εγχειρήσεις ή τραυματισμούς στην πλάτη σχεδόν εξαφανίζονται με το Fractional Laser CO2: η αναγέννηση του δέρματος την οποία προκαλεί, βοηθά στο να απαλύνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό τα σημάδια.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το MC Medical Center καλώντας στο 211 1088 444.

Best of internet