5 freerunners από τη Θεσσαλονίκη πήραν το εισιτήριο για το Red Bull Art Of Motion!

Gazzetta team
5 freerunners από τη Θεσσαλονίκη πήραν το εισιτήριο για το Red Bull Art Of Motion!

bet365

Η πρώτη στάση του tour του Δημήτρη “DK” Κυρσανίδη, νικητή του Red Bull Art of Motion 2014 και 2015, έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στη γενέτειρα του “DK”, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο open-air φεστιβάλ της συμπρωτεύουσας, το Street Mode Festival.

Μετά από ένα συναρπαστικό jam με συμμετοχές από την Ξάνθη, την Ορεστιάδα, την Καβάλα, τον Τύρναβο και τη Δράμα, πέντε freerunners, από τους 15 συνολικά που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, εντυπωσίασαν τον Έλληνα νικητή του παγκόσμιου αθλητικού θεσμού.

Έτσι, οι Αλέξανδρος Μπιλιώνης, Akil Xhura, Κωνσταντίνος Κοντόπουλος, Valo Sabadze και Ιωακείμ Θεοδωρίδης πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο που τους πάει στη Σαντορίνη με όλα τα έξοδα πληρωμένα στη Σαντορίνη ώστε να συμμετέχουν στο selection jam (28.09) με στόχο την πρόκρισή τους στο Red Bull Art of Motion την 01.10.

Επόμενη στάση του DK’s Tour of Motion είναι η Λάρισα (07.09) και έπειτα θα ακολουθήσουν η Πάτρα (09.09) και η Αθήνα (10.09), σε μια αναζήτηση των φρέσκων ταλέντων του ελληνικού freerunning.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις πόλεις, μείνετε συντονισμένοι:

https://www.facebook.com/events/1091903367557241/,

www.facebook.com/rbafm

www.facebook.com/DimitrisDkKyrsanidis

 

Τελευταία Νέα