Βρήκαμε αυτό που θα σε πείσει να ξεκινήσεις γυμναστική! (pics)

Κώστας Σωτηρόπουλος
Βρήκαμε αυτό που θα σε πείσει να ξεκινήσεις γυμναστική! (pics)
Υπάρχει τρόπος να επιστρέψεις στο γυμναστήριο μετά τις διακοπές. Και δεν περιλαμβάνει κλάματα.

Όσο κι αν δεν το θέλουμε, το καλοκαίρι τελείωσε. Η ατάκα «Καλό χειμώνα» μπορεί να είναι εκνευριστική, αλλά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καλά ντε, μη βαράτε…

Τι πρέπει να κάνεις κάθε Σεπτέμβρη αν σέβεσαι τον εαυτό σου; Μα φυσικά να ξεκινήσεις γυμναστική! Ή τουλάχιστον να το σχεδιάσεις και βλέπεις... Οι παραλίες, τα beach bar και οι Ιταλίδες που γνώρισες στη Ρόδο θα κάνουν κάνα 9μηνο να σε ξαναδούν, οπότε καλό θα είναι μέχρι τότε να μην έχεις αφήσει τον εαυτό σου στο έλεος του σουβλατζίδικου απέναντι από το σπίτι σου. Κι αν το κάνεις, τουλάχιστον να το κάνεις ενώ αισθάνεσαι άνετα.

Τουλάχιστον είσαι τυχερός. Η πρώτη και η μοναδική στάση που έχεις να κάνεις για να αποφύγεις το εφιαλτικό σενάριο του να πετύχεις την Πάολα και τη Φραντσέσκα (οι Ιταλίδες που λέγαμε) και να μην σε αναγνωρίσουν, είναι ένα κατάστημα της INTERSPORT.

Έχει όλα όσα χρειάζεται να αποκτήσεις για να νιώσεις πως δεν πας χωρίς όπλα στον «πόλεμο» της γυμναστικής. Ειδικά μετά από ένα δίμηνο, που κάθε φορά που σκεφτόσουν την λέξη γυμναστήριο, έπινες και μια παγωμένη μπίρα μπροστά στον ανεμιστήρα.

Το βασικότερο που θα βρεις όμως μέσα στα INTERSPORT είναι κίνητρο. Κι όταν λέμε κίνητρο εννοούμε κάτι τέτοιο.

Με το που φορέσεις αυτό το παπούτσι της NIKE θα αισθανθείς πως είσαι κάτι ανάμεσα σε Νίκο Γκάλη και Μάικλ Τζόρνταν. Εντάξει, στη χειρότερη μπορεί να βάλεις καλάθι στην Κατερίνα σε ένα μονό. Κάτι είναι και αυτό.

Θες να δοκιμάσεις το νέο σου παπούτσι. Δεκτό. Στο γυμναστήριο, σε ένα γηπεδάκι με φίλους. Κόντρα στον Νίκο Γκάλη και τον Μάικλ Τζόρνταν αν μπορούσες.

Μέχρι να γίνουν όλα αυτά (εκτός από το ματσάκι με τον Γκάνγκστερ και τον Air) κάνεις το κολπάκι σου με την μπάλα.

Εντάξει, δεν πιάνει πάντα.

Τελικά ίσως είσαι Μπακατσιάς και όχι Νικ. Δεν πειράζει.

Συνεχίζεις το ψάξιμο. Η πρώτη φόρμα της NIKE που επέλεξες μαζί με το παπούτσι ήταν ιδιαίτερα άνετη, αλλά όχι αρκετή – ειδικά αν θες να μπεις σε φουλ πρόγραμμα. Δεν είναι κακό να κάνεις όνειρα… Θυμάσαι πως όταν μπήκες στο μαγαζί το μάτι σου είχε πέσει σε άλλο ένα κομμάτι της Adidas. Το βρίσκεις σε μαύρο ή γκρι (είναι σε ειδική τιμή από 99,99 στα 59,99 οπότε πανηγυρίζεις) και ζητάς το κατάλληλο παπούτσι (το Downshifer 6 της NIKE που το αγοράζεις για λίγες ημέρες με €39,99 από €59,99 μου ταίριαξε αρκετά). Εύκολη δουλειά για τον υπάλληλο της INTERSPORT που σε εξυπηρετεί τσακ μπαμ.

Κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κατακόρυφα. Είσαι έτοιμος να μάθεις κάτι καινούργιο! Πόσο δύσκολο να είναι άλλωστε το skate;

Η φωτογραφία σας ξεγελά. Η πτώση ήταν πιο κοντά από οτιδήποτε, αλλά τελικά αποχώρησα σαν epic winner.

Να’ ναι καλά η INTERSPORT!

 

Τελευταία Νέα