Πώς να γυρίσεις στο γυμναστήριο μετά τις διακοπές! (pics)

Κατερίνα Καλού
Πώς να γυρίσεις στο γυμναστήριο μετά τις διακοπές! (pics)

bet365

Η Κατερίνα επισκέφτηκε ένα κατάστημα της INTERSPORT και πλέον είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή.

«Θα ξεκινήσω τρέξιμο αμέσως μετά τις διακοπές». «Τον Αύγουστο φυσικά και μπορώ να αράζω όλη την ημέρα στον ήλιο με έναν γιγάντιο καφέ». «Ένα παγωτό την ημέρα ποτέ δεν σκότωσε κάποιον. Ε;». Ο Σεπτέμβριος μπήκε και οι δικαιολογίες μόλις τελείωσαν. Αυτή τη σεζόν, όμως, εγώ θα γίνω φιτ. Δεν μπορεί ο καθένας να μου πλασάρει ότι είναι ειδικός στο windsurf, ότι το crossfit είναι παιχνιδάκι και ότι χωρίς την πρωινή yoga δεν μπορεί να ξεκινήσει την ημέρα του. Ώπα φίλε, κάναμε και εμείς αθλητισμό κάποτε. Και θα ξανακάνουμε.

Πριν πατήσω στο γυμναστήριο, βέβαια, χρειάζομαι ένα ισχυρό κίνητρο. Και πού αλλού θα το βρω; Σε ένα κατάστημα της INTERSPORT. Ξεκινάω λοιπόν για να πάρω το ιδανικό σετ που θα μου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα με κάνει να νιώσω σαν τον θηλυκό Γιουσέιν Μπολτ. Τουλάχιστον.

Μπαίνω στο κατάστημα και βλέπω σε μια γωνία τον τέλειο συνδυασμό. Εδώ είμαστε.

Θα μπω στο γυμναστήριο με το κολάν μου το στιλάτο και το μπλουζάκι που θα καλύπτει και μερικά παγωτά ώστε να μη φωνάξει ο γυμναστής (στα πλας το μότο «get far beyond your limits» για να μην ξεχνιόμαστε) και όλα καλά. Παπούτσι; Nike με ροζ λεπτομέρεια. Τέλεια, κλείσαμε. Φύγαμε για ταμείο.

Στην επόμενη γωνία όμως κάτι δεν με αφήνει να προχωρήσω.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό κολάν που ταιριάζει φανταστικά με το διπλανό παπούτσι Adidas – ούτε επίτηδες να το είχαν κάνει οι πωλητές της INTERSPORT. Μαζί με ένα μπλουζάκι που βγαίνει άνετα βόλτα (μη σου πω ότι πηγαίνει και στη δουλειά) είναι ευκαιρία.

Δεν μπορώ να τα αφήσω έτσι. Μπορεί να μη με κάνουν να δείχνω σαν την κόρη του ανέμου, αλλά μου πηγαίνουν γάντι ακόμη και για την ώρα του (γιγάντιου) φθινοπωρινού καφέ. Ας πάρω και αυτά.

Μια τάπα έτσι για το στυλ με το ολοκαίνουργιο γκρι μπλουζάκι μου και συνεχίζουμε.

Στον δρόμο για το ταμείο πέφτω πάνω στη γωνιά της Nike. Καταστροφή.

Μα τι ωραία φαρδιά, άνετη μπλούζα. Ό,τι πρέπει για τη σκληρή άθληση που θα ξεκινήσω.

Άσε που όταν τη φοράω αποκτώ και ταλέντα που δεν φανταζόμουν (για τους κακοπροαίρετους να σημειώσουμε εδώ πως η μπάλα δεν έπεσε πάνω στην κάμερα).

Και κάπου τώρα είμαι όντως πανέτοιμη για τη νέα αρχή. Αλλά, να που στη γωνία βλέπω τον (συνάδελφο και φίλο πάνω απ' όλα) Κώστα (η φωτό κλεμμένη από το δικό του κείμενο) να δοκιμάζει μακρυμάνικα και συνειδητοποιώ ότι κάτι έχω κάνει λάθος.

Να, αυτό μόνο το σετ για το χειμώνα θα πάρω ακόμη και έξω από την πόρτα. Υπόσχομαι.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της INTERSPORT.

 

Τελευταία Νέα