Ευρωπαϊκή Πίστη – Η εταιρία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος GREEN στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

Gazzetta team
Ευρωπαϊκή Πίστη – Η εταιρία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος GREEN στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

bet365

Ο Ασφαλιστικός Γονέας διευρύνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων οι κάτοχοι εξασφαλίζουν επιστροφή ασφαλίστρων, εντάσσοντας την εταιρία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος GREEN.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, επιλέγοντας την GREEN για προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας ή της επιχείρησής τους, εξασφαλίζουν 1,5% επιστροφή ασφαλίστρων σε κάθε υπάρχον ή μελλοντικό συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ παράλληλα επωφελούνται με έκπτωση έως και 23% στην κατανάλωση ρεύματος.

Η συνεργασία μεταξύ των εταιριών GREEN και Ευρωπαϊκή Πίστη, διευρύνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιχειρήσεων. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι εκτός από την Green, οι κάτοχοι της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας μπορούν να πραγματοποιούν αγορές από τις επιχειρήσεις Σκλαβενίτης, Revoil, Μασούτης, Notos Galleries, Notos Home, Sephora, Vodafone, Adidas, Pet City, Ανδρεάδης Homestores κα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος που δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να διαμορφώνει ο ίδιος, ανάλογα με τις καθημερινές του αγορές:

  1. Τα ασφάλιστρα που καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

  2. Τις δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής του από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τη συγκεκριμένη συνεργασία, όσο και το πρόγραμμα, στο www.asfalistikosgoneas.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα