Στις καρδιές όλων των Ελλήνων η Εθνική Πόλο!

Gazzetta team
Στις καρδιές όλων των Ελλήνων η Εθνική Πόλο!

bet365

Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης ήταν η έκτη καλύτερη ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Και το Noxzema είναι σταθερά στο πλευρό της.

Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών κατέκτησε την 6η θέση στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια ομάδα που πιστεύαμε όλοι από την αρχή (άλλωστε το πόλο είναι το κορυφαίο ομαδικό άθλημα για την Ελλάδα σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων) κατάφερε να γράψει με εντυπωσιακό τρόπο τη δική της ιστορία στο Ρίο.

Μία από τις πιο δυναμικές ομάδες παγκοσμίως, η Εθνική μας αγωνίστηκε με πάθος και ομαδικό πνεύμα, κατακτώντας όχι μόνο μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους, αλλά και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Στο πλευρό της βέβαια, η ομάδα είχε και έναν δυνατό σύμμαχο, που δεν ήταν άλλος από το Noxzema. Ο Επίσημος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών πάντα δίπλα στους διεθνείς αθλητές μας, στήριξε έμπρακτα την προσπάθειά τους μέσα από την ενέργεια Wave Up Hellas και το κύμα υποστήριξης που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή όλων μας και με περισσότερες από 15.000 φωτογραφίες και video που ανέβηκαν στο waveuphellas.gr.

Το Noxzema συγχαίρει την Εθνική Ομάδα Ανδρών για τη σημαντική διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και με ακόμη περισσότερη υπερηφάνεια θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών, στηρίζοντας και εμψυχώνοντάς τες για ακόμη περισσότερες νίκες.

 

Τελευταία Νέα