Η JYSK ανοίγει νέο κατάστημα στις Αχαρνές

Η JYSK ανοίγει νέο κατάστημα στις Αχαρνές

Η JYSK ανοίγει νέο κατάστημα στις Αχαρνές

Την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, η διεθνής αλυσίδα ανοίγει το πέμπτο της κατάστημα στην Ελλάδα.

Οι κάτοικοι των Αχαρνών θα έχουν πλέον ένα νέο κατάστημα JYSK στην πόλη τους καθώς η δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το πέμπτο της κατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζοντας σταθερά τα πλάνα επέκτασής της.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2015 και μέχρι το τέλος του έτους ακολούθησαν άλλα 3 καταστήματα (σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ελληνικό) καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr. Ενάντια στο ρεύμα των αποχωρήσεων πολυεθνικών εταιρειών από την χώρα μας η JYSK αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα και στο πλάνο της εταιρείας είναι το άνοιγμα αρκετών νέων καταστημάτων μέσα στο επόμενο οικονομικό της έτος που ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Η JYSK είναι μια δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στο πλαίσιο αυτό βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα» αναφέρει ο κος Γιώργος Τσιρώνης, Περιφερειακός Διευθυντής της JYSK.

Η JYSK εδώ και καιρό ήθελε να ανοίξει ένα κατάστημα στα Βορειοδυτικά προάστια της Αθήνας και έψαχνε για το κατάλληλο σημείο. Αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί και ο Περιφερειακός Διευθυντής κος Τσιρώνης ανυπομονεί να καλωσορίσει τους πελάτες με μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, παπλώματα, λευκά είδη, έπιπλα, είδη διακόσμησης αλλά και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Τσιρώνης «Οι πελάτες στο νέο μας κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένα για όλο το σπίτι και την εξοχή.

Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το website JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία  μας Click & Collect».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στις Αχαρνές

  • Το κατάστημα έχει 10 υπαλλήλους.
  • Διευθυντής του καταστήματος είναι ο κύριος Βαγγέλης Πλιούμπης.
  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 950 τετραγωνικά μέτρα.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, στις 9 το πρωί και την κορδέλα θα κόψει ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Γιάννης Κασσαβός.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Καραμανλή & Θρακομακεδόνων.

www.JYSK.com

Best of internet