Το gazzetta προσφέρει έκπτωση στο camping Armenistis στη Χαλκιδική!

Gazzetta team
Το gazzetta προσφέρει έκπτωση στο camping Armenistis στη Χαλκιδική!

bet365

Επειδή σαν την Χαλκιδική… δεν έχει, το Gazzetta φρόντισε να εξασφαλίσει για τους αναγνώστες του μια έκπτωση για το πανέμορφο camping του Αρμενιστή! Ίσως το διασημότερο camping της Ελλάδας.

Όσοι μένουν στη Βόρεια Ελλάδα, δεν την αλλάζουν με τίποτα!

Όσοι την έχουν επισκεφθεί, την έχουν αγαπήσει.

Όσοι πάλι δεν είχαν ακόμα την ευκαιρία, χάνουν...

Ο λόγος για τη Χαλκιδική που, μεταξύ άλλων «φιλοξενεί» το διασημότερο ελληνικό camping, τον περιβόητο "Armenisti".

Για τους λάτρεις των εναλλακτικών διακοπών, το camping "Armenistis" θα αποτελέσει ένα παράδεισο. Χρυσαφένιες αμμουδιές, κρυστάλλινα νερά, πολύ πράσινο, αλλά και ανέσεις, γευστικές απολαύσεις και άψογη περιποίηση σας περιμένουν εκεί.

Δεν είναι μόνο αυτά όμως, τα οποία έχετε «συνηθίσει» να διαβάζετε σε ανάλογα κείμενα. O "Armenistis" είναι ένα μέρος που έχουν «γραφτεί« μερικές από τις πιο ξεχωριστές καλοκαιρινές ιστορίες. Είτε είσαι παιδί, είτε έφηβος, είτε φοιτητής, είτε γονιός, είτε ακόμα και παππούς, είναι βέβαιο ότι οι μέρες που πέρασες στη Σιθωνία, έχουν το δικό τους «κεφάλαιο» στο άλμπουμ των διακοπών σου.

Οι επιλογές για την διαμονή σας σε αυτό, πολλές. Από σκηνή και τροχόσπιτο, μέχρι ενοικιαζόμενο τροχόσπιτο με κλιματισμό και εξωτερικά διαμορφωμένο χώρο ή ακόμα και mobile home για αυτούς που θέλουν να αισθανθούν ακόμα περισσότερο σαν το σπίτι τους. Αν πάλι θέλετε να διανυκτερεύσετε σε ένα κρεβάτι, το camping "Armenistis" σας προσφέρει κλίνες στις Youth-Hostel σκηνές.

Κι από δραστηριότητες, άλλο τίποτα!

Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ έχουμε και λέμε: SUP ,Sup yoga-pilates, Sup tour, windsurf , kitesurf , θαλάσσια ποδήλατα, κανό και ιστιοπλοϊκά! Υπάρχουν ακόμα προγράμματα γυμναστικής όπως pilates, aerial flow yoga, hatha/vinyasa yoga , προγράμματα με ιμάντες, indoboard, ενώ διοργανώνονται συχνά τουρνουά beach volley, beach tennis, ποδοσφαίρου, basket και σκάκι! Για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τις γύρω περιοχές, τα mountain bikes θα τους πάνε εκεί που θέλουν.

Όσον αφορά τις εκδρομές, που μπορείτε να κάνετε από το camping "Armenistis", οι επιλογές είναι ουκ ολίγες. Με καραβάκι που ξεκινά από τον Όρμο Παναγιάς κάνετε τη βόλτα του Αγίου Όρους, ενώ με αυτοκίνητο μπορείτε είτε να επισκεφτείτε το παραδοσιακό χωριό του Παρθενώνα κοντά στο Νέο Μαρμαρά, την αρχαία Όλυνθο ή το σπήλαιο των Πετραλώνων, είτε να ακολουθήσετε την διαδρομή προς Σάρτη που οδηγεί στο μαγευτικό κλειστό όρμο του Πόρτο Κουφό όπου μπορείτε να νοικιάσετε και ιστιοπλοϊκό.

Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός βρίσκεται μόλις μιάμιση ώρα από τη Θεσσαλονίκη και το gazzetta σας δίνει έκπτωση για αυτόν! Μην το σκέφτεστε!!!

Είναι... αλλιώς εκεί

 

Τελευταία Νέα