Το 1ο LG AegeanBall Festival δείχνει τον δρόμο για την επιτυχία! (pics)

Gazzetta team
Το 1ο LG AegeanBall Festival δείχνει τον δρόμο για την επιτυχία! (pics)

bet365

Η LG Hellas, Χρυσός Χορηγός Ονομασίας, υποστήριξε δυναμικά το ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ 3x3, μια μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή που διοργανώθηκε στη Σύρο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σπανούλης, Παπαλουκάς, Βασιλειάδης, Güler και Zήσης ήταν εκεί! Το πρώτο LG AegeanBall Festival πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στη Σύρο και η συμμετοχή αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Οι μεγάλοι αστέρες του μπάσκετ αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Γιώργου Πρίντεζη και έδωσαν το «παρών» στο νησί τιμώντας τον πέρα από κάθε ομάδα ή ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα. Έτσι, όλοι οι τυχεροί που βρέθηκαν στην Ερμούπολη έζησαν πέντε ολόκληρες ημέρες γεμάτες ενέργεια, αδρεναλίνη και συναρπαστικούς αγώνες.

Από τις 13 έως και τις 17 Ιουλίου, 125 ομάδες, συμμετέχοντες ηλικίας 10 έως 47 ετών, πάνω από 20 αστέρες του ελληνικού μπάσκετ και δεκάδες εθελοντές αγκάλιασαν την αθλητική γιορτή, το μεγαλύτερο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ 3 x 3 που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Ακόμη, πάνω από 6,000 επισκέπτες έδωσαν το «παρών» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους δράσης της LG, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το LG AegeanBall Festival μπροστά από το Δημαρχείο της Σύρου και πλαισιώθηκαν από δυο εντυπωσιακά LG Video Walls τα οποία έδειχναν μοναδικά στιγμιότυπα και πρόβαλαν τις ομορφιές του νησιού.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την χορογραφία των LG OLED 4Κ cheerleaders και τον μεγάλο τελικό μεταξύ των LG Warriors Πρίντεζη, Μπουρούση, Βασιλειάδη, Παπανικολάου και των Los Cavalierros Παππά, Αθηναίου, Μπόγρη, Παπαντωνίου με τους τελευταίους να επικρατούν 16-14 της ομάδας του οικοδεσπότη.

Την απονομή στους νικητές, οι οποίοι έλαβαν ως επιβράβευση για τη νίκη τους την LG SUPER ULTRA HD TV 55 ιντσών, έκανε ο Δήμαρχος της Σύρου, Γιώργος Μαραγκός, η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο Πρόεδρος της LG Ελλάς, Άρης Κουτελός.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο διεθνής αθλητής και εμπνευστής της πρωτοβουλίας, δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος για την τεράστια προσέλευση του κόσμου και την εγκάρδια συμμετοχή συμπαικτών μου στο μέρος όπου γεννήθηκα. Το LG AegeanBall Festival είναι αποτέλεσμα απίστευτου αποθέματος θετικής ενέργειας και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να εδραιωθεί σαν θεσμός στην Ελλάδα και να γίνει παγκοσμίως γνωστό. Ευχαριστώ πολύ την LG η οποία πίστεψε και υποστήριξε από την αρχή το όραμά μου και την κοινωνική, ανθρώπινη και αθλητική του διάσταση».

Από την πλευρά της η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, είπε: «Ήταν τιμή μας να στηρίξουμε μια τέτοια διοργάνωση με κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου. Αυτές τις μέρες στη Σύρο οι παρευρισκόμενοι, οι αθλητές και εμείς βιώσαμε τι σημαίνει ‘Life is Good, η ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις!’».

Το καλύτερο; Οι τυχεροί που βρέθηκαν στην Ερμούπολη πήραν ως αναμνηστικό της διοργάνωσης τη δική τους “LG MiniMe” μινιατούρα και απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπειρία θέασης από τις νέες LG OLED 4Κ TV – επιπλέον, το βράδυ του Σαββάτου έλαβε χώρα ο τελικός του LG Shooting Star Challenge, όπου οι φιναλίστ αναμετρήθηκαν στην ικανότητά τους στα ‘shoots’ και διεκδίκησαν LG δώρα.

Όσοι βέβαια δεν μπόρεσαν να βρεθούν στη Σύρο, παρακολούθησαν live την τηλεοπτική μετάδοση μέσω της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, 600.000 τηλεθεατές πήραν γεύση από το LG AegeanBall Festival το Σαββατοκύριακο, ενώ 300.000 τηλεθεατές παρέμειναν προσηλωμένοι στους δέκτες τους κατά τη διάρκεια της τελικής αναμέτρησης. Και του χρόνου!

 

Τελευταία Νέα