Νέα γενιά εν δράσει

Gazzetta team
Νέα γενιά εν δράσει

bet365

Πολύτιμη προϋπηρεσία με 12 μήνες έμμισθης απασχόλησης σε πραγματικές συνθήκες εργασίας από τον Όμιλο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Από τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου, μια νέα δυναμική ομάδα εργαζομένων εντάχθηκε στον Όμιλο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, καθώς ολοκληρώθηκε η φάση αξιολόγησης και επιλογής του προγράμματος 12μηνης έμμισθης απασχόλησης «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».

Οι 14 επιτυχόντες προκρίθηκαν μέσα από μια απαιτητική διαδικασία και με όρους απόλυτης διαφάνειας, με βάση τα υψηλά κριτήρια που θέτει διαχρονικά ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Κατά τη διάρκεια προγράμματος, οι νέοι εργαζόμενοι θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Μέσω συνεχούς εκπαίδευσης θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τεχνογνωσία και εφόδια για το μέλλον, να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να διεκδικήσουν μία θέση στον Όμιλο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες.

Οι νέοι εργαζόμενοι θα έχουν τα ίδια δικαιώματα, αλλά και τις ίδιες υποχρεώσεις με κάθε εργαζόμενο του Ομίλου και θα αποτελούν τη «νέα δύναμη» στις Διευθύνσεις Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών, Εμπορικής Διεύθυνσης, Επικοινωνίας & Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Προμηθειών, Logistics και Εξαγορών& Συγχωνεύσεων.

Μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες θα ζήσουν από κοντά τις προκλήσεις ενός ανταγωνιστικού, αλλά και δυναμικού περιβάλλοντος, και θα ενταχθούν στην εταιρική κουλτούρα του Ομίλου που προάγει την πρωτοβουλία, την πρωτοπορία, την καινοτομία και την επιχειρηματική αριστεία.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ που έχει ως στόχο να προσφέρει μία επιλογή διεξόδου στους νέους και τις νέες που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας και να ανοίξει δρόμους καριέρας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παραμείνουν στη χώρα μας.

Σε συνδυασμό με το πρόγραμμα ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ από την ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ της ΕΛΛΑΔΟΣ που ήδη ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο και είναι σε εξέλιξη η κατάθεση βιογραφικών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ αποδεικνύει πως η εμπιστοσύνη στους νέους, δημιουργεί καταξιωμένους επαγγελματίες που με τη σειρά τους θα ανταποδώσουν αξία στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα