Το καλύτερο νέο spot για τις διακοπές! (pics)

Gazzetta team
Το καλύτερο νέο spot για τις διακοπές! (pics)

bet365

Το Desiterra Luxury Suites είναι ένας μικρός παράδεισος που σε περιμένει στη Σαντορίνη.

Αυτό το καλοκαίρι βρήκαμε την καλύτερη πρόταση για τις καλοκαιρινές διακοπές. Και αποφασίσαμε να τη μοιραστούμε. Στη Σαντορίνη, λοιπόν, (υπάρχει πιο όμορφο νησί;) το Desiterra Luxury Suites είναι το νέο συγκρότημα, πλήρως αυτόνομων και ανεξάρτητων κατοικιών, στο οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει την αυθεντική ομορφιά του τοπίου και να ζήσει την εμπειρία μιας πολυτελούς διαμονής.

Το συγκρότημα της Desiterra προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών σε μία γαλήνια τοποθεσία μόλις 2 χλμ. από τα Φηρά. Highlight η μαγευτική θέα του Αιγαίου και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Θέλετε λεπτομέρειες; Οι σουίτες της Desiterra είναι βιοκλιματικές, με ιδιωτική βεράντα και πισίνα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με δυνατότητα φιλοξενίας 2 – 4 ατόμων. Τα παραπάνω πλεονεκτήματα τις καθιστούν ιδανικές τόσο για οικογένειες με παιδιά όσο και για ζευγάρια, παρέες φίλων αλλά και επισκέπτες που αναζητούν την απόλυτη άνεση στις διακοπές τους.

Ακόμη, έχουν κατασκευαστεί από πέτρα και ξύλο και συνδυάζουν την ομορφιά της μινιμαλιστικής αρχιτεκτονικής των κυκλαδίτικων νησιών με τη σύγχρονη αισθητική.

Στο εσωτερικό των κατοικιών κυριαρχούν οι απαλές και γήινες αποχρώσεις του καφέ, μπεζ, το γαλάζιο χρώμα του Αιγαίου και το λευκό. Οι μικρές πινελιές παραδοσιακών ελληνικών διακοσμητικών αντικειμένων κάνουν τη διαφορά.

Αυτό το συγκρότημα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και την ενέργεια του νησιού. Εσείς θα χάσετε την ευκαιρία;

Το Desiterra Luxury Suites προσφέρει δύο μοναδικά πακέτα γνωριμίας. Επωφεληθείτε των ειδικών τιμών από 01.09.16 – 30.09.16 με €250 B.B. και από 01.10.16 – 31.10.16 με €200 Β.Β.

Επισκεφθείτε το site του Desiterra Luxury Suites και τη σελίδα του στο Facebook.

 

Τελευταία Νέα