Η... showbiz παίζει beach volley για καλό σκοπό (pic)

Gazzetta team
Η... showbiz παίζει beach volley για καλό σκοπό (pic)

bet365

Mε στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φαινομένων της βίας και της κακοποίησης των γυναικών η W.I.N. HELLAS διοργανώνει τουρνουά beach volley στο Moana Beach House στο Varkiza Resort (13/7, 17:30).

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός W.I.N. HELLAS διοργανώνει, σε συνεργασία με το Beach Volley Academy της Έφης Σφυρή ένα τουρνουά beach volley που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 17:30, στο Moana Beach House στο Varkiza Resort. «Σκοπός» του τουρνουά, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φαινομένων της βίας και της κακοποίησης των γυναικών.

Το ετήσιο Celeb Beach Volley για τη στήριξη του ΜΚΟ W.I.N. HELLAS θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στις 5:30μμ, στο Varkiza Resort,σε συνεργασία με το BSC Beach Volley Academy της Έφης Σφυρή. Σκοπός του Celeb Beach Volley είναι η ενημέρωση της δράσης του οργανισμού και η ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φαινομένων της βίας και της κακοποίησης των γυναικών.

Δημοφιλείς προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και της showbiz θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προωθήσουν το έργο του Οργανισμού.

Mε αλφαβητική σειρά: Αϊβάζης Γιάννης, Αφρουδάκης Γιώργος, Αφρουδάκης Ζάχος, Βούκσεβιτς Ντούσαν, Βουρλιώτης Νίκος, Βραχάλη Χριστίνα, Γαλιφά Έλενα, Γαστεράτου Μαντώ, Γκρέκας Κώστας, Δεβετζή Πηγή, Δημητράκου Ζωή, Δορκοφίκης Περικλής, Ευαγγελινού Κατερίνα, Μανίκας Γιώργος, Μελιτά Τζένη, Ναθαναήλ Αννίτα, Πανταζή Κλέλια, Παπαδάκου Μάντα, Παπαδάκου Σήλια, Παπακώστας Λάμπρος, Πασχάλη Σόφη, Σπαλιάρας Γιάννης, Σφυρή Έφη, Φραγκολιάς Κώστας, Χαλκιά Φανή, Χρήστου Εύη, Ψάρρας Σάκης και οι Εθνικές Ομάδες Beach Volley.

Guest DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί εκδηλώσεις όπως αυτό το τουρνουά δίνουν την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να ενημερωθεί για το πρόβλημα της σωματικής και ψυχολογικής βίας κατά των γυναικών. Ο W.I.N.HELLAS βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες που χρειάζονται συμπαράσταση και φροντίδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχουν και ιδιαίτερα τους χορηγούς και υποστηρικτές που μας βοηθάνε να γίνει πιο γνωστή η δράση του Οργανισμού.» δήλωσε με αφορμή τη διοργάνωση του τουρνουά Beach Volley η Πρόεδρος του W.I.N. HELLAS, κ. ΜάνταΤσαγκιά-Παπαδάκου.

Στο πλευρό μας, οι χορηγοί που στηρίζουν το δύσκολο αυτό έργο μας είναι οι: Mothercare, Oriflame, Swarovski και υποστηρικτές είναι η Franklin Marshall.

Project Manager : Σαμάνθα Αποστολοπούλου.


Η Swarovski Hellas στέκεται για άλλη μια φορά αρωγός στο έργο της W.I.N. Hellas
H Swarovski, μια επωνυμία συνώνυμη με τη λάμψη και το φως, εδώ και έναν αιώνα παρέχει ομορφιά και ποιότητα στο χώρο του κοσμήματος και της μόδας, και εκφράζει καθημερινά την αγάπη της για τη γυναίκα.
Με αυτό τον κοινό παρονομαστή, η Swarovski ενώνει για άλλη μια φορά τις δυνάμεις της με την μη κυβερνητική οργάνωση W.I.N. Hellas και μαζί στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

ORIFLAME | Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και χτίζουμε ένα καλύτερο κόσμο!
Αποστολή της Oriflame είναι να κάνει τα όνειρα των ανθρώπων πραγματικότητα! Η υπόσχεσή της, YourDreams - OurInspiration™, είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία και τη Σουηδική της κληρονομιά εδώ και 50 χρόνια. Προσφέρει, μέσω της επιχειρηματικής της ευκαιρίας και των προϊόντων ομορφιάς, την ευκαιρία σε όλους να αλλάξουν τη ζωή τους και να κάνουν όλα τους τα όνειρα πραγματικότητα. Εταιρία με σεβασμό στον άνθρωπο και τη φύση και με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο βρίσκεται πάντα κοντά σε ομάδες που έχουν ανάγκη στήριξης και βοήθειας.
Η Oriflame στηρίζει πολλά χρόνια στο έργο του W.I.N. HELLAS, συμβάλλοντας στη μεγάλη προσπάθεια του να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον σε όλες αυτές τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφή κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους για ένα καλύτερο αύριο γι’ αυτές τις ίδιες και τα παιδιά τους. (www.oriflame.gr )

Η Franklin & Marshall είναι ένα πρωτοποριακό ιταλικό fashion brand που ιδρύθηκε το1999 από το δίδυμο Giuseppe Albarelli και Andrea Pensiero στη Βερόνα.

Με χαρακτηριστικό casual vintage ύφος, εμπνευσμένο από το στυλ των αμερικανικών κολλεγίων, το μεγαλύτερο μέρος των συλλογών της F&M είναι «Made in Italy». Η F&M παρουσιάζει κάθε χρόνο συλλογές που περιλαμβάνουν t-shirts, μπλουζάκια πόλο, βερμούδες, φούτερ, μάλλινα πουλόβερ κ.α.

Η F&M δίνει πάντα δυναμικό παρών σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμμετέχοντας ενεργά σε σχετικά projects παγκοσμίως.

Τα προϊόντα Franklin & Marshall διανέμονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τον Όμιλο FFGroup.

Η πρωταθλήτρια Έφη Σφυρή και το Vari Sports Club Beach Volley Academy που διευθύνει, σας καλωσορίζουν στα δύο υπέροχα γήπεδα, στο Varkiza Resort-Yabanaki beach. Φιλοξενούν τη διοργάνωση με μεγάλη χαρά στηρίζοντας έμπρακτα όλες τις γυναίκες που έχουν ανάγκη υποστήριξης και αλληλεγγύης.(www.efisfyri.gr, www.varisportsclub.com).

 

Τελευταία Νέα