Εσύ πόσα ξέρεις για το Euro; (pics & video)

Gazzetta team
Εσύ πόσα ξέρεις για το Euro; (pics & video)

bet365

Δέξου την πρόκληση και τέσταρε μαζί με τους κορυφαίους παίκτες τις γνώσεις σου πάνω στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Όλοι παρακολουθούμε τη μεγαλύτερη γιορτή για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που έχει ξεκινήσει! Το ULTREX ακολουθώντας τον παλμό των ημερών, πήγε ένα βήμα παραπέρα και παρουσιάζει μια πρόκληση αποκλειστικά για άνδρες: #ULTREX #ΤοpMenChallenge #FootballEdition.

Έως και το μεγάλο τελικό στις 10 Ιουλίου, το ULTREX καλεί όλους τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς να «παίξουν μπάλα», τεστάροντας τις γνώσεις τους πάνω στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, για να κερδίσουν εκπληκτικά δώρα. Εσύ θα αποδεχτείς την πρόκληση;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Αρκεί να μπεις στη σελίδα του ULTREX στο Facebook και να απαντήσεις σωστά σε 3 ερωτήσεις. Προσοχή όμως! Πρόκειται για μια πρόκληση αυστηρά για τους top γνώστες του θεσμού!

Ήδη, κορυφαίοι performers του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν κάνει το τεστ. Οι Έλληνες διεθνείς, Τάσος Λαγός, Τάσος Μπακασέτας (δες το video πιο κάτω και πάρε μια ιδέα!) και Αντώνης Νικοπολίδης, είναι οι πρώτοι που έδειξαν τι γνωρίζουν για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Μπες κι εσύ τώρα στο facebook, δέξου την πρόκληση και βγες νικητής στο: #ULTREX #TopMenChallenge #FootballEdition.

Ο αγώνας είναι «σκληρός» και απαιτεί 24ωρη αίσθηση τόνωσης, αναζωογόνησης και φρεσκάδας που διαρκεί. Το ULTREX, απαραίτητο εφόδιο για κάθε νικητή, ικανοποιεί την ανάγκη των ανδρών για: Καταπολέμηση της πιτυρίδας και της λιπαρότητας και αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης που διαρκεί έως 24 ώρες. Μάθετε περισσότερα για το ULTREX με BIO NUTRIUM και ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη σειρά εδώ.

 

Τελευταία Νέα