Το Bonus κλείνει 10 χρόνια στην ελληνική αγορά

Το Bonus κλείνει 10 χρόνια στην ελληνική αγορά

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης γιορτάζει με εκπλήξεις και δώρα.

Το Bonus κλείνει 10 χρόνια στην ελληνική αγορά

Το Bonus, το Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης, γιορτάζει τα 10 χρόνια στην ελληνική αγορά, αλλά παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο και πάντα πρώτο στην αναγνωρισιμότητα και στην αποδοχή του κοινού.

Ποια είναι η δύναμη του Bonus;

- Οι 1.000.000 πελάτες του που έχουν πραγματοποιήσει 4.500.000 Bonus εξαργυρώσεις.

- Η ευελιξία που προσφέρουν οι πόντοι, ώστε οι πελάτες του να μπορούν να τους εξαργυρώνουν όποτε και όπου επιθυμούν, μεγιστοποιώντας κάθε φορά το όφελος, ανάλογα με την προσφορά και τις ανάγκες τους σε 4.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα και online σε επιλεγμένους συνεργάτες.

- Η δυνατότητα συλλογής πόντων από παντού: όχι μόνο από τη χρήση των καρτών σε κάθε συναλλαγή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και από άλλα προϊόντα της τραπεζικής σχέσεως (προθεσμιακή με Bonus, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, προϊόντα bancassurance).

- Και τέλος, οι στρατηγικοί του συνεργάτες: AB Βασιλόπουλος, Aegean, BP, Vodafone, notosgalleries, HERTZ, AXA Ασφαλιστική, Hondos Center, Κωτσόβολος, αλλά και η πληθώρα των «μικρότερων» συνεργατών του, μικρότερων ως προς τη συλλογή των πόντων, (€1=2 Bonus πόντους) με παρουσία σε όλη την Ελλάδα: Καλογήρου, Intersport, ΙΚΕΑ, Pizza Hut, Odeon Cinemas, T.G.I. Friday's, Advance Pharmacies, ΛΗΤΩ, TOUS, Laura Ashley, The Body Shop, Autovision, Cellier, Kiosky's, GANT, Lacoste, L'Occitane, EYΡΩΙΑΤΡΙΚΗ, Zoulovits, κ.ά.

10 χρόνια χαράς και επιτυχίας

Το Bonus γιορτάζει τα 10 χρόνια του και κάθε μήνα εξασφαλίζει εκπλήξεις και επιπλέον δώρα και υπηρεσίες από Bonus Συνεργάτες, ξεκινώντας με τον Κωτσόβολο εντός του Ιουνίου και συνεχίζοντας με τη Vodafone και τα Hondos Center για όλο τον Ιούλιο, ενώ έχει προγραμματιστεί ενδιαφέρουσα συνέχεια μέχρι το τέλος του έτους.

Ο πελάτης σε κάθε συναλλαγή του σε ένα από τα 4.000 συνεργαζόμενα καταστήματα συμμετέχει σε αυτόματη κλήρωση και ενημερώνεται τη στιγμή της συναλλαγής του, από την απόδειξη, αν είναι ένας από τους εκατοντάδες τυχερούς των μεγάλων δώρων.

Η Alpha Bank βρίσκεται κοντά στις ανάγκες των πελατών της, τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων, εκτιμώντας έμπρακτα τη συνεργασία μαζί τους. Και αυτό είναι που μετράει περισσότερο από όλα.

Best of internet