Ποιος θα είναι ο τελικός του Euro 2016; (poll)

Gazzetta team
Ποιος θα είναι ο τελικός του Euro 2016; (poll)
Η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πλησιάζει στην κορύφωσή της και το Gazzetta μαζί με τα καταστήματα INTERSPORT αναζητούν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Μπορείς να βοηθήσεις;

Μπήκαμε στην τελική ευθεία του Euro 2016 και όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου. Όλα εκτός από εμένα. Πρέπει να οργανωθώ, να μετατρέψω το σαλόνι σε κερκίδα, να μάθω τι πίτσες θέλουν οι περισσότεροι για να μην το έχουμε εκείνη την ώρα και να μοιράσω και κανένα αναμνηστικό για να ολοκληρωθεί η εικόνα του σωστού, ενημερωμένου φιλάθλου.

Ψάχνοντας για προϊόντα EURO κατέληξα στην INTERSPORT, αφού όπως έμαθα αυτά είναι τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα αθλητικών ειδών που διαθέτουν τα επίσημα προϊόντα του EURO 2016.

Και έτσι έγινε. Επισκέφθηκα το κατάστημα INTERSPORT στη Νέα Ερυθραίας και εντυπωσιάστηκα από την ποικιλία. Βρήκα μπάλες, T-shirts, καπέλα, σακίδια και μασκότ για μικρούς και μεγάλους! Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αγοράσω και μια mini μπάλα για να την πετάμε την ώρα του τελικού αλλά και ένα παιδικό καπέλο για να χαρεί ο ανιψιός μου. Έτοιμος και ο στολισμός του σπιτιού! Γιατί αν είναι να ζήσουμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, ας το κάνουμε σωστά.

Αφού κάνετε κι εσείς την απαραίτητη βόλτα από τα καταστήματα INTERSPORT και ετοιμαστείτε για τον τελικό (!), κάντε και την πρόβλεψή σας απαντώντας στο μεγαλύτερο ερώτημα των ημερών.

Ψηφίστε στο poll του Gazzetta.gr τις ομάδες που πιστεύετε ότι θα αποτελούν το ζευγάρι του τελικού.

Αυτά τα τελευταία παιχνίδια της μεγαλύτερης γιορτής του ποδοσφαίρου του 2016 δεν πρέπει να τα χάσετε.

Ζήστε τα στο έπακρο με τα official καπέλα και μπλούζες του 2016.

Επισκεφτείτε τα καταστήματα της ‪‎INTERSPORT, Official Sports Shop των προϊόντων ‪‎ΕURO 2016, για να ζήσετε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου!

 

Τελευταία Νέα