10 σκυλάκια τρώνε και... γίνονται viral (gifs)

Gazzetta team
10 σκυλάκια τρώνε και... γίνονται viral (gifs)
Tρώνε! Και τρώνε πολύ και τρώνε διαρκώς και όταν δεν τρώνε σε κοιτάζουν με αυτό το «λυπημένο» βλέμμα λες και έχουν να φάνε 10 μέρες. Και αρκεί ένα λεπτό μαζί τους, για να γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι. Και πιο λαίμαργοι...

Όσοι έχουμε σκύλο ξέρουμε ότι αυτά τα διαβολάκια με κάποιον περίεργο τρόπο καταλαβαίνουν όταν έρχεται η ώρα του φαγητού και έρχονται πάνω μας κάπως έτσι:

Ή ακόμη καλύτερα, μερικές φορές φέρνουν από μόνα τους το πιατάκι τους:

Και βέβαια, όσο και αν τα αγαπάμε, ξέρουμε ότι μερικές φορές κάνουν σαν κακομαθημένα όταν δεν τους αρέσει το φαγητό τους:

Κάπου εδώ όμως έρχεται η Mojestik για να μας απαλλάξει μια και καλή από αυτό το άγχος. Γιατί αυτή η νέα ελληνική εταιρεία προσφέρει premium ποιότητα τροφής με premium επίπεδο εξυπηρέτησης.

Και το κατοικίδιο πλέον τρώει κάπως έτσι:

Και μάλιστα επειδή η Mojestik χωρίζει τις συσκευασίες σε εσωτερικές σακούλες 5kg για να είναι η τροφή πάντα φρέσκια, γίνεται αυτομάτως η πρώτη εταιρεία που σέβεται τις απαιτήσεις του πιο πιστού μας φίλου!

Ακόμη, επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει ενδιάμεσους, προσφέρει την τροφή απευθείας από την παραγωγή και καταφέρνει να την παρέχει σε σούπερ ανταγωνιστική τιμή!

Επίσης, δεν χρειάζεται πια να ανησυχούμε για το πότε θα πάμε να πάρουμε την τροφή για το κατοικίδιό μας! Οι άνθρωποι της Mojestik φροντίζουν να στέλνουν premium τροφή με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα. Για πάντα! Ναι, καλά διαβάσατε!

Εσείς, επιλέξτε με άνεση την κατάλληλη τροφή για τον φίλο σας όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι. Η Mojestik έχει φροντίσει και για αυτό! Μπορείτε να παραγγείλετε ξηρά τροφή για όλα τα μεγέθη σκύλων. Από κουταβάκι 2 - 12 μηνών, μικρό σκυλάκι 2 - 12 κιλά, μεσαίου μεγέθους 13 - 28 κιλά ακόμα και για μεγάλα σκυλιά πάνω από 29 κιλά.

Δεν χρειάζεται πια να «ταλαιπωρείτε» το αγαπημένο σας σκυλάκι με τροφές που δεν του αρέσουν!

Μπείτε αμέσως στη Mojestik , επωφεληθείτε από τη μειωμένη τιμή συνδρομής και κάντε το καλύτερο δώρο στον καλύτερό σας φίλο.

Βέβαια, είναι τόσο απλό που μπορεί να το κάνει και από μόνος του!

 

Τελευταία Νέα