«Άρρωστος» με το στοίχημα;

Gazzetta team
«Άρρωστος» με το στοίχημα;

bet365

Μπορείς να απευθυνθείς στους ΑΑ! Τον Αργύρη και τον Άλκη.

Το sportsguru.gr, το νούμερο 1 tipster site στην Ελλάδα συνεργάζεται και με τους κορυφαίους ειδικούς στο στοίχημα! Κάθε μέρα, οι Αργύρης Παγαρτάνης, Άλκης Τσαβδαράς, αλλά και ο μυστηριώδης «Ψαγμένος» ανοίγουν τα μάτια των παικτών, δίνοντάς τους τα tips που χρειάζονται για να ανεβάσουν το στοιχηματικό τους ποσοστό (yield) αλλά και τα κέρδη τους.

Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι βασικοί bloggers του sportguru.gr:

Ο Αργύρης Παγαρτάνης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Συγγραφέας βιβλίων για το στοίχημα στην Ελλάδα, ειδικεύεται σε… εξωτικά πρωταθλήματα με δυσπρόφερτα ονόματα ομάδων. Χάρη στον Αργύρη θα μάθεις ότι οι Γκουανγκτζού Εβεργκράντε και Τζιανγκσού Σούνινγκ είναι οι δύο πλουσιότερες ομάδες του κινεζικού πρωταθλήματος και το κυριότερο; Θα… γίνεις και εσύ κατά τι πλουσιότερος χάρη στα tips του!

O Άλκης Τσαβδαράς είναι η γνωστή σε όλους φωνή του OTE TV όπου και περιγράφει παιχνίδια. Είναι όμως επίσης γνωστός για τις ικανότητές του στις προβλέψεις στέλνοντας τους πιστούς του επανειλημμένα ταμείο. Με απόλυτη εξειδίκευση σε Bundesliga και κάθε τι γερμανικό, αλλά και βαθιά γνώση των εθνικών ομάδων, ο Άλκης, ειδικά αυτές τις μέρες, είναι ο άνθρωπος κλειδί στο tipping για τους χρήστες του sportsguru!

Ο συνεργάτης – έκπληξη του sportsguru.gr είναι ο «Ψαγμένος» ή για τους φίλους… «Ψι». Όπως ο Q του James Bond ειδικεύεται σε gadgets που αυξάνουν τις πιθανότητες επιβίωσης του μυστικού πράκτορα, έτσι και ο «Ψι» του sportsguru προτείνει συχνές επιλογές σε ιδιαίτερες στοιχηματικές αγορές (όπως πχ τα κόρνερ, οι κάρτες και άλλα ειδικά στοιχήματα) που αυξάνουν τις πιθανότητες επιβίωσης του παίκτη του στοιχήματος. Και όπως λένε οι φήμες, πίσω από τον Ψ, κρύβεται ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα στο χώρο των Ελλήνων Tipsters!

Πέρα από τα μεγάλα ονόματα στο blogging, στο sportsguru.gr υπάρχουν, όπως πάντα, οι μηνιαίοι διαγωνισμοί Tipsters όπως και ο διαγωνισμός EURO PREDICTOR που προσφέρουν σημαντικά δώρα: διαμονή 5 ημερών στο μαγευτικό Avantis Suites Hotel στην Εύβοια, εμφανίσεις από το sportarena.gr και κάρτες paysafe αξίας 50 Ευρώ.

 

Τελευταία Νέα