Ο Stephen Shapiro έρχεται στην Ελλάδα

Ο Stephen Shapiro έρχεται στην Ελλάδα

Ο Stephen Shapiro έρχεται στην Ελλάδα

Η Linkage Greece παρουσιάζει τον γκουρού του Innovation σε μία ζωντανή ομιλία με θέμα: “Creating High Potential Innovation Teams”.

Ο παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισμένος ομιλητής για την καινοτομία Stephen Shapiro έρχεται στην Ελλάδα προσκεκλημένος της Linkage Greece - στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων Summer Sessions της εταιρίας - στις 7 Ιουλίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για να «ξυπνήσει» και να ενεργοποιήσει τα στελέχη των επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της καινοτομικής δράσης.

Τα τελευταία χρόνια, η Linkage Greece διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία και θερμή ανταπόκριση το θεσμό των Summer Sessions, τα οποία αποτελούν μαθήματα ηγεσίας με ομιλητές διεθνούς κύρους. Μπροστά σε εκατοντάδες θεατές, δεκάδες ηγετικές ομάδες μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, ο επιζών του αεροπορικού δυστυχήματος στις Άνδεις Nando Parrado, οι προπονητές Zeljko Obradovic & Δημήτρης Ιτούδης και ο πρώην αστροναύτης της NASA Dr. Scott Parazynski είναι μερικοί μόνο από τους ομιλητές που έχουν φιλοξενηθεί από την Linkage Greece.

Φέτος, ο Stephen Shapiro θα βρεθεί «αντιμέτωπος» με CEOs ελληνικών επιχειρήσεων οι οποίοι θα του θέσουν επιτακτικά τα ερωτήματα για την άμεση και πρακτική αλλαγή που σχεδιάζεται στη χώρα. Μαζί του στο πάνελ θα βρεθούν οι κκ: Χρήστος Χαρπαντίδης (Πρόεδρος & CEO, Παπαστράτος), Αλέξανδρος Μάνος (CEO Ιntrasoft) και Αντώνης Βουκλαρής (CEO Ευρωκλινική Αθηνών). Παράλληλα, θα δεχτεί ερωτήσεις από νέους ανθρώπους, διευθυντές και υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων Ελληνικών επιχειρήσεων - που επενδύουν στην ανάπτυξη της καινοτομίας.

Στα μέσα των 15 ετών της θητείας του στην πολυεθνική εταιρία «Accenture» και ενώ ήταν επικεφαλής της διαδικασίας ανασχεδιασμού της εταιρείας, κατάλαβε ότι δεν ήθελε πλέον να είναι υπεύθυνος για τους ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους. Έτσι, έκανε ακριβώς το αντίθετο… Οικοδομώντας την καινοτομία στο πρόσωπο 20.000 εργαζομένων της Accenture, επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Το 2001, μετά τη δημοσίευση του πρώτου του βιβλίου, 24/7 Innovation, ο Stephen αποχώρησε από την Accenture για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την καινοτομία. Σήμερα, συνεχίζει να επικεντρώνεται στη μετατροπή του τρόπου που οι επιχειρήσεις, όπως η 3M, P&G, Marriott, Nikeκαι η Microsoft,  βελτιώνουν τις πρακτικές της καινοτομίας τους. Παθιασμένος και αφοπλιστικός, με υψηλής ενέργειας προσέγγιση ο Stephen συνεπαίρνει τα ακροατήρια και τα οδηγεί σε νέους τρόπους σκέψης σχετικά με τις επιχειρηματικές προκλήσεις τους.

Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει: «Ναι, η Καινοτομία έχει να κάνει με νέα προϊόντα και πώς να κάνεις λεφτά, καλά όλα αυτά, αλλά η Καινοτομία αλλάζει ζωές, είναι αυτό που θα σώσει την οικονομία μας».

Περισσότερες λεπτομέρειες και αγορά εισιτηρίων στο: www.linkagegreece.com και στο τηλ. 210 8021 179.

Best of internet