Δυναμική σχέση

Gazzetta team
Δυναμική σχέση

bet365

Αποκλειστική συνεργασία ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την WATT+VOLT για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία WATT+VOLT που είναι ο Επίσημος Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας του Συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η WATT + VOLT θα είναι ο Αποκλειστικός Προμηθευτής Ηλεκτρικού Ρεύματος στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ. Η Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας της WATT+VOLT, Δήμητρα Κακαβά δήλωσε σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας με τον Δικέφαλο: «Η WATT+VOLT, ως Ελληνική Εταιρεία Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, προσφέρει εδώ και πέντε χρόνια, με αξιοπιστία και συνέπεια, ρεύμα σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Γι’ αυτόν το λόγο νιώθουμε περήφανοι που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μας εμπιστεύθηκε γι’ αυτήν την αποκλειστική χορηγική συνεργασία και μέσω αυτής της συνεργασίας στηρίζουμε έμπρακτα μια ομάδα Ευρωπαϊκού επιπέδου, με υψηλά πρότυπα.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία αυτή θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη και στις δύο πλευρές, αλλά κυρίως στο φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ, βάσει του σχεδιασμού που ήδη γίνεται.

Από την πλευρά μας, όλοι εμείς στην WATT+VOLT ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα, υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα της σε όλες τις αγωνιστικές προσπάθειές της και ευχόμαστε ότι θα γιορτάζουμε μαζί τις επιτυχίες μας για πολλά χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα