Εγκαίνια Έκθεσης Σπουδαστών του Vellios School of Art

Gazzetta team
Εγκαίνια Έκθεσης Σπουδαστών του Vellios School of Art

bet365

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 20.00.

Το Vellios School of Art, ολοκλήρωσε την ακαδημαϊκή χρόνια 2015/16, με έμπνευση και δημιουργία, με συνέπεια και αφοσίωση στον χώρο των Τεχνών και του Design, με την υποστήριξη σπουδαίων καλλιτεχνών στην Ακαδημαϊκή του Επιτροπή (το Δημήτρη Αρβανίτη, Βλάση Βέλλιο, Τάσο Κατσουλίδη, Δημήτρη Μυταρά και Γιάννη Τσεκλένη), και τις ομάδες καθηγητών του που τις αποτελούν πανεπιστημιακοί, διδάκτορες, μεταπτυχιακοί, κορυφαίοι επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες και επιστήμονες.

Στην εντυπωσιακή έκθεση παρουσιάζονται έργα σπουδαστών των κλάδων:

- Mixed Media Fine Arts
- Graphic Design
- Interior Design
- Visual Merchandising
- Fashion Design

- Comics Cartoon

- 3D Animation

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή όλο το καλοκαίρι και αξίζει να τη δουν οι νέοι που προβληματίζονται για τις σπουδές τους, γιατί εκτός από τις εντυπωσιακές δημιουργίες των σπουδαστών, αποκαλύπτει με μοναδικό τρόπο τις μεγάλες δυνατότητες της επαγγελματικής σταδιοδρομίας που παρέχουν οι ειδικότητες του καλλιτεχνικού χώρου.

Υπεύθυνοι καλλιτέχνες θα ξεναγούν στην έκθεση τους επισκέπτες και θα τους κατατοπίζουν για όλα τα μυστικά της κάθε ειδικότητας.

Ημερομηνία: Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ώρα: 20.00

Τόπος: “Vellios School of Art” 3ης Σεπτεμβρίου 24, Αθήνα, 10432, Facebook Event

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα