Κουβά… ή Κούβα; Μάθε έναν νέο τρόπο να κερδίζεις στο στοίχημα!

Κουβά… ή Κούβα; Μάθε έναν νέο τρόπο να κερδίζεις στο στοίχημα!

Κουβά… ή Κούβα; Μάθε έναν νέο τρόπο να κερδίζεις στο στοίχημα!

Βαραδέρο. Αβάνα. Άρωμα πούρων σε ξύλινη κασετίνα. Όλα είναι τόσο κοντά, όταν ξαφνικά… ένα αόρατο χέρι σβήνει την Κούβα και την αντικαθιστά με το τρομακτικό αντικείμενο με το χερούλι, εφιάλτη κάθε παίκτη του στοιχήματος: τον κουβά.

Πάλι κουβά πήγαμε λοιπόν! Κι όμως, υπάρχει ένας τρόπος να πεις «μπάι μπάι μπάκετ!» και να αρχίσεις να κερδίζεις στο στοίχημα. Ποιος είναι; Λέγεται sportsguru.gr και είναι εδώ για να σου αλλάξει τον τρόπο που παίζεις στοίχημα!

Τι είναι το sportsguru.gr σε μια πρόταση; Είναι ένα site για τους φίλους του στοιχήματος, με blogs ειδικών, tips, συγκρίσεις αποδόσεων στοιχηματικών εταιριών και μηνιαίους διαγωνισμούς Tipsters με φανταστικά δώρα! Ας τα δούμε ένα ένα:

Blogs ειδικών: Enter… Αργύρης Παγαρτάνης και Άλκης Τσαβδαράς! Δύο από τους πιο ψαγμένους Expert Tipsters στην Ελλάδα, δίνουν καθημερινά στο blog τους προβλέψεις για να πηγαίνεις ταμείο σε μόνιμη βάση. Και όταν λέμε ψαγμένοι, εννοούμε ψαγμένοι: Μπαγκλαντές – Τατζικιστάν, προκριματικά Ασιατικού Κυπέλλου 2019 κανείς; Ναι, Αργύρης Παγαρτάνης!

Tips. Στο sportsguru.gr, ο καθένας μπορεί να δώσει το tip του, συνοδεύοντάς το προαιρετικά με γραπτή ανάλυση 50 λέξεων. Καθώς κάθε χρήστης ειδικεύεται σε κάποιο άθλημα ή λίγκα, είναι προφανές ότι με τα tips όλης της κοινότητας, το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο πάνε ταμείο! Παράδειγμα; Ο χρήστης που έδωσε tip τη Μουγκουρούθα (και όχι Σερένα Γουίλιαμς στο 1.35) και έστειλε, όσους τον ακολούθησαν, ταμείο!

Συγκρίσεις αποδόσεων στοιχηματικών εταιριών. Μιλάμε φυσικά για νόμιμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, και που χάρη στο sportsguru.gr, ξέρεις ανά πάσα στιγμή τις αποδόσεις τους, για περισσότερα από 300 παιχνίδια καθημερινά σε όλα τα μεγάλα σπορ. Κατ’ επέκταση, ξέρεις που σε συμφέρει να παίξεις!

Μηνιαίοι διαγωνισμοί Tipsters. Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος! Κάθε μήνα, το sportsguru.gr διεξάγει διαγωνισμούς Tipsters με φανταστικά δώρα! Τι κερδίζουν οι συμμετέχοντες; Διαμονή 5 ημερών στο ξενοδοχείο Avantis Suites Hotel στη μαγευτική Εύβοια, ποδοσφαιρικές εμφανίσεις, κάρτες Paysafe, εκπτωτικά κουπόνια στο Arena Sports και πολλά άλλα!

Αυτό λοιπόν είναι με λίγα λόγια το sportsguru.gr! Χρειάζεται να μάθεις κάτι περισσότερο; Όχι! Αυτό που χρειάζεται είναι να γραφτείς και να αρχίσεις να κερδίζεις!

 

Best of internet