Super premium γεύση

Gazzetta team
Super premium γεύση

bet365

Η τεκίλα Don Julio 1942 επαναπροσδιορίζει τον χάρτη των luxury spirits.

Με ιστορία 75 χρόνων από το 1942, όταν ο δημιουργός της Don Julio González ίδρυσε το αποστακτήριο La Primavera στα πεδία του Los Altos, στην πόλη του Atotonilco στο Μεξικό, η Don Julio έχει εξελιχθεί στη δημοφιλέστερη luxury τεκίλα στον κόσμο. Διάσημη για την εξαιρετική της γεύση και τον τρόπο παραγωγής της, η Don Julio σήμερα επαναπροσδιορίζει τον χάρτη των luxury spirits.

Η νέα διεθνής κουλτούρα της premium τεκίλας προέρχεται από τις πιο κοσμοπολίτικες μητροπόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και τα νησιά της Ίμπιζα και της Μυκόνου, όπου οι φίλοι των εκλεκτών spirits την προτιμούν για την γευστική της πολυπλοκότητα αλλά και τον ευφάνταστο τρόπο σερβιρίσματός της.

Προς τιμήν της 60ης επετείου της Don Julio, για την παραγωγή της εκλεπτυσμένης τεκίλας, δημιουργήθηκε η super premium Don Julio 1942. Χρησιμοποιώντας μια προσωπική συλλογή μπλε αγαύης, με χειροποίητη διαδικασία στο αποστακτήριο La Primavera, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα, ο Don Julio González δημιούργησε μια μοναδική παρτίδα τεκίλας, που ωρίμασε για περισσότερο από 2,5 χρόνια σε Αμερικάνικα άσπρα δρύινα βαρέλια. Η Don Julio 1942, δημιουργήθηκε από το απόσταγμα στο Pot Still 6, το οποίο παράγει τρία βαρέλια ανά κύκλο. Το αποτέλεσμα είναι μια σύνθετη, εξαιρετικά ισορροπημένη και απαλή αίσθηση στον ουρανίσκο.

Σήμερα, η Don Julio 1942 αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες και περιζήτητες τεκίλες στον κόσμο. Η super premium τεκίλα παρουσιάζεται σε μια εντυπωσιακή γυάλινη φιάλη με έμπνευση από το φύλλο της αγαύης και αποτελεί το ιδανικό ποτό για να γιορτάσετε όμορφες στιγμές. Μπορείτε να την απολαύσετε σκέτη, παγωμένη ή ως βάση για εξαιρετικά cocktails.

 

Τελευταία Νέα