Η NIKE παρουσιάζει τη σειρά ποδοσφαιρικών παπουτσιών SPARK BRILLIANCE PACK

Gazzetta team
Η NIKE παρουσιάζει τη σειρά ποδοσφαιρικών παπουτσιών SPARK BRILLIANCE PACK

bet365

Με τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις να πλησιάζουν, η Nike αποκαλύπτει τη σειρά ποδοσφαιρικών παπουτσιών Spark Brilliance Pack, η οποία σηματοδοτεί την άφιξη του νέου Mercurial.

Το επαναστατικό μοντέλο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Nike’s Innovation 2016. Σχεδιάστηκε για κορυφαίες ταχύτητες, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα νέο σύστημα πρόσφυσης που αναπτύχθηκε σύμφωνα με τις φυσικές καμπύλες του πέλματος.

«Με στόχο να δημιουργήσουμε ένα παπούτσι για κορυφαίες ταχύτητες, η σχεδιαστική προσέγγιση του νέου Mercurial συνδυάζει την επιστήμη με το design», εξηγεί ο Jeongwoo Lee, Nike Football Design Lead. «Προσεγγίσαμε το μοντέλο ολιστικά, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ένα πραγματικό σύστημα ταχύτητας, όπου όλα τα υλικά να συνδυάζονται άψογα, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η σχεδιαστική ομάδα της Nike πειραματίστηκε με τα διάφορα μοτίβα πρόσφυσης, δοκιμάζοντας διαφορετικούς συνδυασμούς από τάπες, γλώσσες, κολάρα και σχήματα. Το νέο Mercurial διαθέτει ανατομική πρόσφυση, σύμφωνα με τις φυσικές καμπύλες του πέλματος, εξαλείφοντας το μέχρι τώρα κενό μεταξύ πέλματος και παπουτσιού. Η σόλα του παπουτσιού από ίνες άνθρακα είναι κατά 40% ελαφρύτερη από την προηγούμενη, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο ανθεκτική και ανταποκρίνεται καλύτερα στην κίνηση. Ο επανασχεδιασμός του συστήματος πρόσφυσης, χαρίζει μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ο Cristiano Ronaldo για τη νέα σόλα και το μοτίβο πρόσφυσης: «Είμαι ένας επιθετικός παίκτης. Το σχήμα που έχουν οι τάπες, μου θυμίζει το στυλ μου στο γήπεδο και είναι κάτι που αποδίδει πολύ καλά».

Το Spark Brilliance Pack σηματοδοτεί και την επαναφορά του πρωτότυπου επάνω μέρους του Hypervenom I NikeSkin. «Σχεδιάζουμε συνεχώς καινούρια παπούτσια για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να μπορούν να φορέσουν ό,τι και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο, γι' αυτό και επαναφέραμε το επάνω μέρος του Hypervenom I», σημειώνει ο Max Blau, VP Nike Football Footwear.

Το πακέτο αποτελείται επίσης από τα μοντέλα Magista και Tiempo, με έντονα χρώματα και σχέδια.

Το νέο Mercurial θα είναι διαθέσιμο μέσω του Nike Football App από τις 28 Μαΐου, ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Spark Brilliance θα είναι διαθέσιμα στις 29 Μαΐου. Από τις 2 Ιουνίου η ολοκληρωμένη σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Nike.com και στα καταστήματα Nike.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε το http://news.nike.com/news/spark-brilliance-nike-football-pack-mercurial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα