16.000 έφηβοι έπαιξαν μπάλα και βγήκαν νικητές στο Coca-Cola Cup! (pics & vid)

Gazzetta team
16.000 έφηβοι έπαιξαν μπάλα και βγήκαν νικητές στο Coca-Cola Cup! (pics & vid)

bet365

Ενθουσιασμός, χαμόγελα και αμέτρητες στιγμές δράσης σε όλη την Ελλάδα.

Έξι μήνες, 16.000 έφηβοι από όλη την Ελλάδα, 2.270 ομάδες, 18.160 παιχνίδια, περισσότερα από 55.000 γκολ, αμέτρητος κόσμος και μοναδικές στιγμές δροσιάς & απόλαυσης με την αγαπημένη μας Coca-Cola, συνέθεσαν τη φετινή σεζόν 2015-2016 του Coca-Cola Cup, του μεγαλύτερου εφηβικού τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 που γίνεται στη Ελλάδα, μετατρέποντας τη χώρα σε ένα μεγάλο γήπεδο ντυμένο στα κόκκινα!

Οι συμμετέχοντες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους και τα έδωσαν όλα για την μπάλα.

Το Coca-Cola Cup παίζει μπάλα στην Ελλάδα από το 2011 και μέχρι σήμερα περισσότεροι από 53.000 έφηβοι από 18 πόλεις έχουν πάρει μέρος, ενώ φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού χιλιάδες έφηβοι γέμισαν τα γήπεδα, ενθουσιάζοντας κοινό και συμπαίκτες. Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, η adidas βρισκόταν δίπλα στους συμμετέχοντες, επιβραβεύοντάς τους με πλούσια δώρα, ενώ οι λάτρεις του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό των αγώνων μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA (Novasports).

H απονομή των μεταλλίων στις νικητήριες ομάδες.

Το κορυφαίο αυτό τουρνουά αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία της Coca-Cola, που προάγει τη σημασία του αθλητισμού στους νέους και ενθαρρύνει την υιοθέτηση ενός πιο ενεργού τρόπου ζωής.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το Coca-Cola Cup επιστρέφει το φθινόπωρο για να αναδείξει τα επόμενα αστέρια της «στρογγυλής θεάς» παρέα με την αγαπημένη μας Coca-Cola, οποιαδήποτε Coca-Cola με ή χωρίς θερμίδες, με ή χωρίς καφεΐνη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ ή επισκεφθείτε τη σελίδα του Coca-Cola Cup στο Facebook.

 

Τελευταία Νέα