Η μοτοσυκλέτα θρύλος επέστρεψε

Gazzetta team
Η μοτοσυκλέτα θρύλος επέστρεψε

bet365

Η νέα Africa Twin CRF1000L είναι δυνατή, ευέλικτη και αποτελεί την ιδανική επιλογή για ταξίδια.

Αν είναι να οδηγείς μοτοσυκλέτα, καλύτερα να οδηγείς έναν αληθινό θρύλο. Η θρυλική μοτοσυκλέτα που έγινε συνώνυμο του Dakar επέστρεψε και έφτασε στη χώρα μας, μεταφέροντας το πνεύμα της ερήμου και το αυθεντικό adventure DNA Honda. Η αληθινή “Αφρικάνα” που αποτέλεσε για πολλούς adventure αναβάτες η πρώτη μεγάλη μοτοσυκλέτα που καβάλησαν, ενώ για άλλους το άπιαστο όνειρο, τώρα επιστρέφει ανανεωμένη με κορυφαία τεχνολογία.

Χάρη στη δύναμη και την ευελιξία της, η νέα Africa Twin CRF1000L αποτελεί την απόλυτη μοτοσυκλέτα για ταξίδια, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά πρακτική και για μετακίνηση στην πόλη. Ο δυνατός κινητήρας των 1000 κ.εκ. με τους δύο κυλίνδρους σε σειρά, διαθέτει την ίδια 4-βάλβιδη κεφαλή Unicam που χρησιμοποιούν όλα τα μοντέλα CRF και αποδίδει άφθονη ροπή καθώς και συγκλονιστική επιτάχυνση για μοναδικές οδηγικές απολαύσεις.

Ελαφριά, με μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο, σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC) και ABS που λειτουργούν όχι μόνο σε συνεργασία αλλά και αυτόνομα, ρεζερβουάρ καυσίμων 18,8 λίτρων και χαμηλή κατανάλωση καύσιμου, η νέα Africa Twin CRF1000L είναι έτοιμη να σου δείξει την αληθινή περιπέτεια και να διεγείρει όλες σου τις αισθήσεις, αλλά και ο καλύτερος σύντροφος και για τις καθημερινές διαδρομές.

Εκεί που ο δρόμος τελειώνει, η αληθινή περιπέτεια αρχίζει με τη νέα Africa Twin CRF1000L. Ξεκίνα τη δική σου εδώ.

 

Τελευταία Νέα