Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό Coca-Cola Cup! (pics)

Gazzetta team
Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό Coca-Cola Cup! (pics)

bet365

To Coca-Cola Cup της σεζόν 2015-16 πέρασε στην ιστορία, αφού ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Οι τελικοί του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν στο βοηθητικό του «Καραϊσκάκης» κι αναδείχθηκαν οι κυπελλούχοι.

Με τον καλύτερο τρόπο, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (8/5) το Coca-Cola Cup της σεζόν 2015-16. Οι τρεις τελικοί στις ισάριθμες ηλικιακές κατηγορίες, για την ανάδειξη των φετινών κυπελλούχων είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον και σπουδαία μπάλα, όπως αυτή που παίχθηκε σε όλα τα γήπεδα, όλης της Ελλάδας. Όπου βρέθηκε, φέτος, το Coca-Cola Cup σημείωσε τεράστια επιτυχία. Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό στους τρεις τελικούς.

Οι ομάδες Pasola FC από τις Σέρρες (13-14 ετών), Pane Team από το Αγρίνιο (15-16 ετών) και οι Παλαίμαχοι από το Μαρούσι (17-19 ετών) είναι οι θριαμβεύτριες της χρονιάς. Πανηγύρισαν τις νίκες τους, γιόρτασαν τον τίτλο τους και ετοιμάζονται, πλέον, για τη μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, που θα τους προσφέρει το Coca-Cola Cup λόγω της νίκης τους: Ένα διήμερο στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Ρέντη, με ξενάγηση στους υπερσύχρονους χώρους του κέντρου, εργομετρικές εξετάσεις, προπονήσεις, εκγύμναση, ανάλυση τακτικής σε βίντεο, συναντήσεις με κορυφαίους προπονητές και ψυχολόγους.

Το σαββατοκύριακο των τελικών ήταν μια ποδοσφαιρική γιορτή, με φόντο το Γεώργιος Καραϊσκάκης, καθώς η τελική φάση του φετινού Coca-Cola Cup φιλοξενήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της έδρας της ομάδας του Ολυμπιακού. Το πρωί της Κυριακής, μάλιστα, επίλεκτη ομάδα του Coca-Cola Cup από τις ηλικίες 15-16 ετών, αντιμετώπισε σε ένα ξεχωριστό φιλικό, τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Οι τελικοί, είχαν σασπένς, πάθος, πολύ κόσμο στις εξέδρες και συναρπαστική εξέλιξη. Ο καιρός ήταν ιδανικός σύμμαχος και οι αγώνες έκρυβαν μικρές και μεγάλες ιστορίες που μόνο το Coca-Cola Cup ξέρει να προσφέρει. Οι Παλαίμαχοι, που ήταν οι μεγάλοι νικητές στην κατηγορία 17-19 ετών, πέρσι είχαν φτάσει ως τον τελικό, αλλά έχασαν τον τίτλο. Φέτος, πήραν μια θριαμβευτική ρεβάνς κερδίζοντας όλους τους αγώνες τους, μέχρι και τον τελικό, όπου αντιμετώπισαν μια επίσης αήττητη, ως τότε, ομάδα. Τους Κανονιέρηδες της Πάτρας. Οι Παλαίμαχοι πήραν τη νίκη με τα αδέρφια Χαϊρούλα να σκοράρουν από ένα γκολ, όπως έγινε στους περιφερειακούς τελικούς της Αττικής.

Πολλές από τις ομάδες που είχαν ξεχωρίσει το Σάββατο, απέτυχαν να κάνουν το ίδιο την Κυριακή, δείγμα του μεγάλου συναγωνισμού και του επιπέδου της διοργάνωσης. Η Pane Team που πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία 15-16 ετών, είχε χάσει από τους Αλύγιστους το Σάββατο με 5-2, αλλά στον τελικό που ξαναβρέθηκαν αντίπαλοι νίκησε με 2-1. Και οι τρεις τελικοί μεταδόθηκαν σε live streaming μέσω της σελίδας του Coca-Cola Cup στο facebook.

Αναλυτικά οι τρεις τελικοί:

Κατηγορία 13-14 ετών:

Pasola FC (Σέρρες) –Φαρμακείο (Αγρίνιο) 1-0

Οι δυο ομάδες ήταν ισοδύναμες, έδωσαν μεγάλη μάχη για τη νίκη, που κρίθηκε χάρη σε ένα γκολ του Τζελέπη. Παίχθηκε ένας σπουδαίος τελικός με τους ηττημένους να χάνουν μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στην τελευταία φάση του αγώνα

Pasola FC: Ρίζος, Δήμος, Χατζηπαυλίδης, Μυλωνάς, Πολυχρονίου, Αποστολόπουλος, Θεοδώρογλου, Τζελέπης.

Φαρμακείο: Κοντογιάννης, Ντόκας, Τσουμάρης, Σταθοχριστόπουλος, Τρομπούκης, Άκυρος, Γιαννακάς, Αντωνόπουλος

* Πρώτος σκόρερ: Χατζηπαυλίδης (Pasola FC)

Κατηγορία 15-16 ετών

Pane Team (Aγρίνιο)-Αλύγιστοι (Λάρισα) 2-1

Η Pane Team εκμεταλλεύτηκε ότι είχε περισσότερους παίκτες από τους Αλύγιστους και χάρη στις επεμβάσεις του τερματοφύλακά της, που έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ, πήρε τη νίκη στον τελικό με τα γκολ που πέτυχαν οι Σαλαγιάννης και Σιδέρης.

Οι Αλύγιστοι, είχαν την ατυχία να δουν τον Κέλλα να τραυματίζεται ελαφρά, ενώ μετά την ισοφάριση που πέτυχε με ένα καταπληκτικό γκολ ο Κακαράτζας (το ωραιότερο των τελικών με μακρινό σουτ στο «Γ» της αντίπαλης εστίας) κλείστηκαν πίσω με αποτέλεσμα να δεχθούν το δεύτερο γκολ και η Pane Team να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Pane Team: Υφαντής, Λιάπης, Σαλαγιάννης, Κολοβός, Μαντζάνας, Νίκας, Σιδέρης, Κοσυφαρίνης

Αλύγιστοι: Κέλλας, Ιωαννίδης, Λίταινας, Ματθαίος, Κακαράτζας

* Πρώτος σκόρερ: Λίταινας (Αλύγιστοι)

Κατηγορία 17-19 ετών:

Παλαίμαχοι (Μαρούσι)-Κανονιέρηδες (Πάτρα) 4-2

Οι περσινοί φιναλίστ έμαθαν το μάθημά τους και εμφανίστηκαν πολύ δυνατοί στο φετινό τουρνουά. Ο τελικός βρήκε δυο ισοδύναμες και αήττητες ομάδες αντιμέτωπες, αλλά οι Παλαίμαχοι ήταν και πιο πολλοί αλλά και αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Προηγήθηκαν 1-0 και 2-1 και έβαλαν άλλα δυο γκολ, φτάνοντας στο τελικό 4-2. Τα αδέρφια Χαϊρούλα έβαλαν από ένα γκολ, ενώ τα άλλα δυο σημείωσε για τους νικητές ο Νικόλα. Ο Χότζα και ο Γιάννης ήταν οι σκόρερ των Κανονιέρηδων.

Παλαίμαχοι: Μερκάϊ, Νταής, Μιλέ, Μπεσταβασβίλι, Χαϊρούλα Ρ, Χαϊρούλα Ε, Γκιάτα, Νικόλα

Κανονιέρηδες: Κολάγκι, Γιάννης, Γιάννης Ευ, Πούγιο, Χότζα, Σολάκου

* Πρώτος σκόρερ: Χαϊρούλα Ρ (Μαρούσι)

Η λήξη βρήκε όλους μαζί στην τελετή απονομής, με την εντυπωσιακή αψίδα του Coca-Cola Cup να φιλοξενεί και τους νικητές και τους ηττημένους, ενώ η adidas βράβευσε με ένα ζευγάρι παπούτσια τους τρεις πρώτους σκόρερ. Η σεζόν ολοκληρωνόταν με την αποθέωση των νικητών, στο πιο επιτυχημένο Coca-Cola Cup στην Ελλάδα, μέχρι το επόμενο. Αυτό, δηλαδή, της περιόδου 2016-17, όπου οι έφηβοι όλης της χώρας θα μπουν στη δράση και θα τα δώσουν όλα για την μπάλα.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την σελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

 

Τελευταία Νέα