Από το Μαρούσι στους τελικούς του Coca-Cola Cup!

Gazzetta team
Από το Μαρούσι στους τελικούς του Coca-Cola Cup!

bet365

Οι τελικοί της περιφέρειας Αττικής του Coca-Cola Cup ολοκληρώθηκαν στο Μαρούσι και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στο φινάλε της φετινής χρονιάς και τους πανελλαδικούς τελικούς στο βοηθητικό γήπεδο του «Καραϊσκάκης» (7-8 Mαΐου).

Σε μια σεζόν, όπου η διοργάνωση έσπασε όλα τα ρεκόρ με τη συμμετοχή 15.900 εφήβων, οι τελικοί της Αθήνας, είχαν εντυπωσιακή εξέλιξη και τελείωσαν με θρίαμβο των ομάδων που προέρχονταν από το τουρνουά το οποίο είχε φιλοξενηθεί στο Μαρούσι, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Θυμίζουμε ότι στην τελική φάση της περιφέρειας Αττικής συμμετείχαν ακόμη οι ομάδες, που είχαν προκριθεί στα τουρνουά τα οποία έγιναν σε Ρέντη και Αχαρνές.

Η επικράτηση των ομάδων από το Μαρούσι ήταν απόλυτη και μάλιστα στον τελικό της κατηγορίας 13-14 ετών τόσο οι νικητές (Freestylers) όσο και οι φιναλίστ (Πεντέλη FC) είχαν παίξει αρχικά στο ίδιο τουρνουά.

Οι νικητές που πήραν το εισιτήριο για τους πανελλαδικούς τελικούς ήταν:

Κατηγορία 13-14 ετών: Freestylers Ψυχικού (Μαρούσι)

Κατηγορία 15-16 ετών: Μπλέντερ Βρέμης (Μαρούσι)

Κατηγορία 17-19 ετών: Παλαίμαχοι (Μαρούσι)

Τους αγώνες παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος με την αγωνία να ανεβαίνει στο κατακόρυφο στις μονομαχίες για την πρόκριση στους μεγάλους τελικούς. Στα αξιοσημείωτα της γεμάτης ήλιο και ποδόσφαιρο Κυριακής (24/4) περνάνε:

*** Η πρόκριση της ομάδας The Legends στα προημιτελικά της κατηγορίας 13-14 ετών με 4 παίκτες!

*** Το πολύ ωραίο γκολ (ενδεχομένως και το ωραιότερο όλης της διοργάνωσης) του Βιδάλη, που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (Τουλίμιτς) σκοράροντας πίσω από τη σέντρα…

*** Οι αδερφοί Χαϊρούλα, που σκόραραν από ένα γκολ και έδωσαν τη μεγάλη νίκη στους «Παλαίμαχους» στον τελικό της κατηγορίας 17-19 ετών, μαζί και την πρόκριση!

*** Οι μικρές διαφορές και οι λεπτομέρειες που έκριναν σχεδόν όλα τα ματς, τα περισσότερα εκ των οποίων κρίθηκαν στο γκολ…

Το παρόν έδωσαν, όπως συμβαίνει από την αρχή του φετινού Coca-Cola Cup και τα κανάλια Novasports, που μεταδίδουν στιγμιότυπα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών του κορυφαίου πανελλαδικού τουρνουά 5Χ5

18 ομάδες στα τελικά του Καραϊσκάκη

Η τελική φάση στην περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του φετινού Coca-Cola Cup, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε όποιο γήπεδο και όποια πόλη επισκέφτηκε φέτος.

Δέκα οκτώ ομάδες που έχουν προκριθεί από την τελική φάση σε έξι περιφέρειες (Πελοπόννησος, Κρήτη, Δυτική Ελλάδα, Κεντρική Ελλάδα, Β.Ελλάδα, Αττική) θα βρεθούν το διήμερο 7-8 Μαΐου στο βοηθητικό γήπεδο του Γ.Καραϊσκάκης διεκδικώντας τους τίτλους του πρωταθλητή στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα