Α7 της altereGo: Το πιο αποδοτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο σε εκπληκτική τιμή! (pics)

Gazzetta team
Α7 της altereGo: Το πιο αποδοτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο σε εκπληκτική τιμή! (pics)

bet365

Το Α7 είναι ίσως η πιο καλοσχεδιασμένη, αποδοτική, κομψή, μικρού μεγέθους και άρα διακριτική, συσκευή που είδατε ποτέ στον χώρο του ατμίσματος!

Το πιο όμορφο μικρό και αποδοτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο Από σήμερα και μέχρι τις 25 Απριλίου μπορεί να γίνει δικό σας μόνο με 39,90 ευρώ!

Δείτε το εδώ http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/alter-ego-a7.html

Επωφεληθείτε της ειδικής προσφοράς και επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει: Μαύρο, Ασημί, Sky Blue, Cherry Red, και Magic Blue.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής τόσο όσον αφορά τη μπαταρία όσο και τη λειτουργία του ατμοποιητή, καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και καθίσταται ως η ιδανική επιλογή για κάθε καπνιστή που θέλει να περάσει στον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Με πανίσχυρη μπαταρία 1100mAh, το ύψους μόλις 11 εκατοστών και διαμέτρου 1,8, πανέμορφο ηλεκτρονικό τσιγάρο υπόσχεται να αποτελέσει το πιο βολικό αλλά και διαρκές αξεσουάρ σας για όλα τα μέρη και όλες τις στιγμές της ημέρας!

Οι ατμιστές με τη νέα «ναυαρχίδα» των ηλεκτρονικών τσιγάρων, μπορούν να επιλέξουν το είδος της απόλαυσης που προτιμούν, χάρη στη δυνατότητα επιλογής κεφαλών στα 1,0 ή 0,5 Ohm. Η πρώτη κεφαλή δημιουργεί γεύση που θυμίζει περισσότερο τη ρουφηξιά του συμβατικού τσιγάρου, ενώ η δεύτερη παράγει πιο έντονο και πυκνό ατμό!

Γνωρίστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο Α7 και μάθετε τα πάντα για τα πλεονεκτήματά του και τη λειτουργία του παρακολουθώντας την επίδειξη στην Ακαδημία της AlterEgo!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=iISHEocqIcQ

Συνδυάστε το Α7 με τα Business

Το Α7 συνδυάζεται ιδανικά με τη νέα σειρά υγρών αναπλήρωσης «The Business» που θα σας ενθουσιάσει! Με αρώματα από αγαπημένα φρουτένια smoothies, τα νέα υγρά επιτυγχάνουν την απόδοση ενός ατμού γεμάτου, μεταξένιου και απαλού, που θα ικανοποιήσει εσάς αλλά και τους… γύρω σας!

· Wall Street : Οι γλυκές νότες του μοσχολέμονου, αναμιγνύονται και δίνουν μία κρεμώδη, απαλή και πλούσια γεύση

· 1929 : Γλυκό μανταρίνι και υπόξινος ανανάς. Το 1929 είναι μια γεύση-ορόσημο που αλλάζει όσα ξέρατε για τις νότες εσπεριδοειδών και είναι φτιαγμένο για να αφήσει εποχή!

· The Ladder : Έχει τη γλύκα ενός ζουμερού πεπονιού σε συνδυασμό με τη δροσερή και αρωματική νότα του δυόσμου

· Bank Roll : Ένα smoothie άγριου μπλε μούρου, έντονο, απόλυτο και σαγηνευτικό!

· Brass tacks : Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός! Ολοκόκκινη ζουμερή φράουλα, ωριμασμένη στον ήλιο, μαζί με γλυκιά κρεμώδη μπανάνα!

Διαλέξτε το επίπεδο νικοτίνης που σας ταιριάζει : none (0%), extra low (0,3%), ultra low (0,6%) και medium (1,2%).

Όλα, εργαστηριακά ελεγμένα και πιστοποιημένα για την καταλληλότητά τους, την ασφάλεια και την ποιότητα, τα υγρά αναπλήρωσης «The Business» της Baker White που διατίθενται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την altereGo.

Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ:

http://www.alterego.gr/e-shop/e-liquid.html

 

Τελευταία Νέα