Το κορυφαίο αθλητικό τετράμηνο της σεζόν απαιτεί... 4G!

Gazzetta team
Το κορυφαίο αθλητικό τετράμηνο της σεζόν απαιτεί... 4G!

bet365

Όλα είναι θέμα οπτικής. Ορισμένοι αδημονούν για το Πάσχα που πλησιάζει, άλλοι σκέφτονται ήδη το καλοκαίρι και τις διακοπές, αλλά υπάρχουν κι αυτοί (ανάμεσά τους κι εμείς) που περιμένουμε με ανυπομονησία το κορυφαίο αθλητικό τετράμηνο!

Έχουμε και λέμε: Το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο, οι τελικοί του ΝΒΑ (... θα δυσκολευτούν άραγε από κανέναν οι Warriors;), οι τελικοί της Basket League όπου – λογικά- θα έχουμε άλλη μία all time classic μάχη ανάμεσα στους «αιώνιους». Αυτά για τους φίλους του μπάσκετ!

Για τους λάτρεις της «ασπρόμαυρη θεάς» υπάρχουν τα πλέι οφ της SuperLeague, οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός του Champions League και η τελική φάση του Euro 2016 που διεξάγεται στην Γαλλία.

Καλά όλα τα παραπάνω αλλά πάντα υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας γένους θηλυκού! Άντε τώρα να την πείσεις να μείνει σπίτι και να παρακολουθήσει μαζί σου την τελευταία μονομαχία του Διαμαντίδη με τον Σπανούλη. Κι επειδή, όπως και να το κάνουμε, λογικά θα σε... κερδίσει, ετοιμάσου για βόλτα σε εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ αντί για άραγμα στη βεράντα με τους κολλητούς και την 50άρα τηλεόραση σου.

Τι; Δηλαδή δεν θα ενημερώνεσαι εσύ για τα αγαπημένα σου αθλητικά γεγονότα; Δεν θα έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις τις φάσεις όπου και να είσαι; Να σχολιάζεις τα άρθρα στα αθλητικά sites και να δηλώνεις την αγάπη σου για την ομάδα σου; Αυτό δεν γίνεται να το επιτρέψεις...

Το «πρόβλημα» λύνεται πιο εύκολα απ’ ότι νομίζεις! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα smartphone και μία σύνδεση σε έναν πάροχο κινητής τηλεφωνίας, όπως η WIND, που διαθέτει ένα προηγμένο δίκτυο 4G. Με το 4G μπορείς να βλέπεις πολύ γρήγορα όλα τα video που ανεβαίνουν, ενώ η εμπειρία πλοήγησης στο Διαδίκτυο είναι πολύ καλύτερη και οι σελίδες «φορτώνουν» ταχύτερα. Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο χρήσιμο!

Με το έτερον ήμισυ δίπλα σου και να ζητά την αμέριστη προσοχή σου, ο χρόνος που θα έχεις στην διάθεσή σου θα είναι περιορισμένος. Βέβαια αν ο τελικός του Champions League καταλήξει στα πέναλτι, είναι η ώρα να «πατήσεις πόδι» και να ασχοληθείς με... τις γωνίες που θα επιλέξουν οι εκτελεστές για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα;

Με το δίκτυο 4G της Wind μπορεί να τα προλάβεις όλα, ακόμα και να ικανοποιήσεις τη σύντροφό σου (αν και εδώ καλύτερα να μην ακολουθήσεις τις ταχύτητες 4G…)

Πρακτικά, όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα χάρη στο 4G. Δεν είναι μόνο οι αθλητικές ειδήσεις που αναζητάς. Θες να δεις που πάτε το βράδυ στην περιοχή, ποια είναι τα «καυτά» σημεία και το κυριότερο: που γίνονται τα καλύτερα beach parties. Όλα αυτά βρίσκονται πολύ εύκολα, αρκεί να έχεις δίκτυο 4G. Και αν χαθείς, το Google Maps μπορεί να σε βοηθήσει. Το 4G να’ ναι καλά!

 

Τελευταία Νέα