Νέα υπηρεσία από το mywebook

Νέα υπηρεσία από το mywebook

Νέα υπηρεσία από το mywebook

Κάνει την έκπληξη και δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύουν το περιεχόμενο κάθε σελίδας με ένα κλικ.

Στην Ελλάδα της κρίσης κάποιοι σχεδιάζουν, επενδύουν και παράγουν προϊόντα, ικανά να διακριθούν και να εδραιωθούν στην παγκόσμια αγορά.

Το mywebook είναι ένα φρέσκο προϊόν λογισμικού που αναπτύχθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, από την ομώνυμη φιλόδοξη ελληνική εταιρεία.

Το προϊόν κατέκτησε σημαντική θέση στην ελληνική αγορά και σήμερα, έρχεται να λανσάρει μία νέα υπηρεσία που πραγματικά κάνει την έκπληξη.

Η νέα υπηρεσία του mywebook.com, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου, να αποθηκεύουν το περιεχόμενο κάθε σελίδας που επισκέπτονται με ένα απλό κλικ.

Μία ειδικά διαμορφωμένη μηχανή σαρώνει τη σελίδα, αναγνωρίζει τον τύπο της δημοσίευσης (άρθρο, video, φωτογραφία, προϊόν, συζήτηση κλπ) και αντιγράφει το καθαρό περιεχόμενο στο λογαριασμό του χρήστη.

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε χρήστης του διαδικτύου μπορεί να αποθηκεύει σελίδες που βρίσκει ενδιαφέρουσες κατά την πλοήγησή του, έτσι ώστε να ανατρέχει σε αυτές όταν έχει τον χρόνο να τις διαβάσει, χωρίς να ψάχνει κάθε φορά την πηγή δημοσίευσής τους. Παράλληλα, ο χρήστης διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο που αποθήκευσε θα είναι πάντα προσβάσιμο, ανεξάρτητα με το εάν αυτό άλλαξε στην πορεία ή διαγράφηκε από την πρωτογενή πηγή.

Για την ταξινόμηση και αρχειοθέτηση του αποθηκευμένου περιεχομένου, το mywebook προσφέρει ένα πλήρες περιβάλλον διαχείρισης με δυνατότητα προσθήκης ετικετών (tags) και σύνθετης αναζήτησης.

Η πλοήγηση στο αποθηκευμένο περιεχόμενο μπορεί να γίνεται από κάθε σταθερή ή φορητή συσκευή (PC, tablet, mobile), ενώ σύντομα θα προστεθούν και λειτουργίες σήμανσης στα κείμενα (highlight) καθώς και η δυνατότητα επισύναψης ατομικών σημειώσεων.

Το σύνολο της υπηρεσίας προσφέρεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου δωρεάν.

Για την εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, πρέπει να προσθέσετε στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, το ειδικά διαμορφωμένο extension του mywebook.

Αν χρησιμοποιείτε Google Chrome επισκεφτείτε το επίσημο store της Google και επιλέξτε το κουμπί «Προσθήκη».

Αν χρησιμοποιείτε Firefox επισκεφτείτε το επίσημο store της Firefox και επιλέξτε το κουμπί «Προσθήκη στο Firefox».

Best of internet