Μια τηλεόραση που μιλάει τη γλώσσα μας!

Gazzetta team
Μια τηλεόραση που μιλάει τη γλώσσα μας!

bet365

Η μοναδική Super Smart TV της ελληνικής αγοράς μεταφέρει την εμπειρία ενός tablet στην οθόνη της.

Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος δεν είναι φαν των γκάτζετ, δεν γίνεται να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στην πρώτη πραγματικά έξυπνη τηλεόραση της ελληνικής αγοράς. Ο λόγος για την MLS Super Smart TV, με συνολική μνήμη 36 GB, Full HD ανάλυση, Led με χαρακτηριστικά 3D/Sync View, ενσωματωμένο Wifi και πρόγραμμα PVR που σας δίνει τη δυνατότητα να εγγράψετε το πρόγραμμα της επιλογής σας, να προγραμματίσετε την εγγραφή της αγαπημένης σας σειράς, να παγώσετε την προβολή ζωντανού προγράμματος και να συνεχίσετε την προβολή του όποτε επιθυμείτε.

Κυρίως όμως η MLS Super Smart TV καινοτομεί καθώς κρύβει μέσα της την τεχνολογία MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) με αποτέλεσμα κάποιος να της μιλάει στα ελληνικά και εκείνη να είναι σε θέση να εκτελεί. Αλλάζει κανάλι με βάση το όνομά του, κάνει zapping, βρίσκει και παίζει την αγαπημένη σας ταινία ή τραγούδι, ψάχνει στο Google (ελληνικά ή αγγλικά) και όλα αυτά στο άκουσμα της φωνής σας. Έτσι μπορεί κανείς να απολαμβάνει στη μεγάλη οθόνη on-line ταινίες και σειρές που αλλάζουν τελείως τα δεδομένα στην διασκέδαση στο σπίτι.

Ακόμη ποστάρει εύκολα και άμεσα στο Facebook και το Twitter με τη φωνή σας, είναι η μοναδική tv με native android σύστημα γνώριμο στο ευρύ κοινό στην οποία μπορεί ο χρήστης να κατεβάσει όλες τις αγαπημένες του εφαρμογές από το Play Store, ενώ είναι και σε θέση να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί το wifi, καθώς και να εκκινεί εφαρμογές (facebook, twitter, βοήθεια, ρυθμίσεις, playstore, αριθμομηχανή, ημερολόγιο, συλλογή).

Τέλος, είναι η μόνη τηλεόραση που έχει τον προσωπικό της εγκαταστάτη και εκπαιδευτή – η MLS αποστέλλει τεχνικό στο σπίτι ή την επιχείρηση σας για να εγκαταστήσει και να σας δείξει όλες τις λειτουργίες της τηλεόρασης –, ενώ καταφέρνει να μετατρέψει την τηλεόρασή σας και σε εγκυκλοπαίδεια.

Παράλληλα, οι τηλεοράσεις MLS μπορούν να συνδεθούν άμεσα με τις εφαρμογές του OTE TV, αλλά και του NovaGo, για να απολαύσετε ατελείωτη ψυχαγωγία!

*Η MLS Super Smart TV έρχεται με τον προσωπικό της εγκαταστάτη, αποστέλλεται τεχνικός στο σπίτι ή την επιχείρηση σας για να εγκαταστήσει και να σας δείξει όλες τις λειτουργίες της τηλεόρασης σε 32, 42 και 49 ίντσες και μαζί με κάθε τηλεόραση προσφέρονται δωρεάν κάμερα (42+49), smart τηλεχειριστήριο, γυάλινη βάση και επιτοίχια βάση στήριξης.

Βρείτε την MLS Super Smart TV, ΕΔΩ.

 

Τελευταία Νέα