Για μια θέση στο San Siro!

Για μια θέση στο San Siro!

Για μια θέση στο San Siro!

Η MasterCard χαρίζει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου στιγμές ανεκτίμητης αξίας και τους στέλνει στον τελικό του UEFA Champions League 2016 στο Μιλάνο.

Η MasterCard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, δίνει στους οπαδούς του ποδοσφαίρου την ευκαιρία να ζήσουν το πάθος τους στο αποκορύφωμά του, κερδίζοντας μία θέση για να παρακολουθήσουν ζωντανά την κορυφαία στιγμή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο διάσημο στάδιο San Siro και να ζήσουν την εμπειρία του φετινού τελικού του UEFA Champions League 2016, στις 28 Μαΐου, στο Μιλάνο, στην Ιταλία.

Οι κάτοχοι καρτών MasterCard που θα χρησιμοποιούν τις κάρτες τους για όλες τις αγορές τους, έως τις 30 Απριλίου, αυτομάτως θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για την ανάδειξη 5 μεγάλων τυχερών, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τον τελικό του UEFA Champions League 2016, στο Μιλάνο.

Καθένας από τους 5 τυχερούς κερδίζει:

-2 εισιτήρια για τον Τελικό Αγώνα

-2 αεροπορικά εισιτήρια για Μιλάνο

-1 διανυκτέρευση για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4*

-Μεταφορά προς και από το γήπεδο

Επιπλέον, 40 ακόμα τυχεροί κάτοχοι καρτών MasterCard θα κερδίσουν τετραπλά εισιτήρια εισόδου στην εκδήλωση παρακολούθησης και εορτασμού του Τελικού Αγώνα, στην Αθήνα. Η MasterCard θα διοργανώσει μία ξεχωριστή βραδιά για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και την παρέα τους, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με live αναμετάδοση του αγώνα, διάφορες δραστηριότητες και Priceless Surprises.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που προσφέρουμε και φέτος αυτή την εμπειρία στους κατόχους καρτών MasterCard. Για όλους αυτούς που λατρεύουν το ποδόσφαιρο και είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν το πάθος τους, ανεξαρτήτως χώρας και γηπέδου, η MasterCard προσφέρει ξανά μία τέτοια μοναδική δυνατότητα. Το να παρακολουθείς ζωντανά τον Τελικό Αγώνα του UEFA Champions League 2016 στο Μιλάνο, σημαίνει να μοιράζεσαι ανεκτίμητες στιγμές με οπαδούς από ολόκληρη την Ευρώπη και η MasterCard θέλει να προσφέρει στους κατόχους καρτών της τέτοιες ακριβώς στιγμές».

Κάθε αγορά, ανεξαρτήτως ποσού, ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση. Όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιείτε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε ένα από τα πέντε τυχερά πακέτα.

*Τα εισιτήρια είναι προσφορά της MasterCard, Επίσημου Χορηγού του UEFA Champions League. Όροι και προϋποθέσεις στο site της Mastercard  & στο Facebook.

Best of internet