Γιατί η κρυολιπόλυση έχει τόσο φανατικούς οπαδούς; (pics)

Gazzetta team
Γιατί η κρυολιπόλυση έχει τόσο φανατικούς οπαδούς; (pics)

bet365

To Coolsculpting, η μη επεμβατική θεραπεία κρυολιπόλυσης για την απώλεια του τοπικού πάχους γίνεται όλο και πιο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.

Διατρέφεστε υγιεινά. Αθλείστε τακτικά. Και όμως δεν μπορείτε με τίποτα να «διώξετε» το επίμονο λίπος. Έχετε σκεφτεί να πάρετε πιο δραστικά μέτρα όπως η χειρουργική λιποαναρρόφηση ή κοιλιοπλαστική, όμως διστάζετε λόγω του κόστους του χειρουργείου αλλά και του χρόνου αποθεραπείας που χρειάζεται.

Αν η περιγραφή που μόλις περιγράψαμε κάτι σας θυμίζει, τότε η μέθοδος που κερδίζει όλο και πιο φανατικούς οπαδούς παγκοσμίως, μάλλον είναι η κατάλληλη και για εσάς:

Το Coolsculpting είναι η τελευταία λέξη στον κόσμο της αισθητικής ιατρικής. Με τη μέθοδο του παγωμένου αέρα, παγώνει τα λιποκύτταρα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σε επόμενο στάδιο, με φυσική διαδικασία τα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό, και μετά από έξι εβδομάδες θα δείτε την πρώτη έντονη διαφορά. Με απλά λόγια, η θεραπεία χρησιμοποιεί το ψύχος για να απομακρύνει το περιττό πάχος.

Δεν είναι όμως όλοι οι υποψήφιοι ιδανικοί για το Coolsculpting. Αν υπάρχει θέμα συνολικού περιττού βάρους, τότε χρειάζεται άλλου είδους θεραπεία, καθώς η μέθοδος της κρυολιπόλυσης δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος. Θα χάσετε πόντους, όχι βάρος.

Ο ιδανικός ασθενής για το Coolsculpting είναι κάποιος που ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής, και έχει επίμονο τοπικό πάχος. Όσοι ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θεραπεία σίγουρα επιθυμούν να αποφύγουν το χειρουργείο, το χρόνο ανάρρωσης και αποθεραπείας, όπως βέβαια και το μεγάλο κόστος που συνοδεύει μια χειρουργική επέμβαση.

«‘Εχουμε διαπιστώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα με τους ασθενείς μας», αναφέρει η ιατρική ομάδα του Medi Center.

Εξειδικευμένοι νοσηλευτές εκπαιδευμένοι στην Αμερική από την Zeltiq, μητρική εταιρία του Coolsculpting, εγγυώνται άριστη εφαρμογή και ασφαλή διαδικασία.

Ο υποψήφιος πρώτα εξετάζεται, ελέγχεται κλινικά και γίνεται εκτίμηση του ποσοστού λίπους που θα εξαλειφθεί, ακολουθώντας αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο. «Δεν προχωράμε σε θεραπεία αν δεν είμαστε 100% σίγουροι πως θα έχει αποτέλεσμα. Αν κρίνουμε πως απαιτείται άλλη θεραπεία, τον ενημερώνουμε με σαφήνεια διότι στόχος μας είναι ο πελάτης να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της μεθόδου που θα επιλέξουμε για αυτόν», δηλώνει ο Δημήτρης Βενιζέλος, εξειδικευμένος νοσηλευτής του Coolsculpting.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Coolsculpting έναντι των άλλων μεθόδων κρυολιπόλυσης είναι αφενός μεν πως απαιτείται μόνο μια συνεδρία ανά περιοχή, και αφετέρου πως είναι η μόνη συσκευή κρυολιπόλυσης που φέρει την έγκριση του παγκοσμίως φερέγγυου FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων) για ασφαλή και αποτελεσματική χρήση.

Πως αισθάνεται κανείς την ώρα της θεραπείας;

«Στην αρχή είναι σαν κάτι να σε τσιμπάει για 3-4 λεπτά», λέει ο Γιώργος, 45 ετών που έκανε τη θεραπεία για να μειώσει τα «σωσίβια» στη μέση. «Πίστευα πως θα υπήρχε πόνος, όμως έκανα λάθος. Μόλις ξεκίνησε η διαδικασία της ψύξης, το σημείο που εφαρμόζει η κεφαλή του Coolsculpting μουδιάζει, με αποτέλεσμα να μην νιώθεις τίποτα».

Ο Αλέξανδρος , 35 ετών με πρόβλημα στο κάτω μέρος της κοιλιάς, είχε την υπομονή να περιμένει 6 εβδομάδες μετά τη θεραπεία για να δει αποτέλεσμα, και είδε όντως μεγάλη διαφορά. «Εξαρτάται πόσο λίπος θέλει κανείς να αφαιρέσει. Στη δική μου περίπτωση, καθώς γυμνάζομαι και είμαι προσεκτικός με τη διατροφή μου, ευτυχώς οι πόντοι που ήθελα να χάσω εξαφανίστηκαν με μια μόνο συνεδρία. Έχω ακούσει όμως και περιπτώσεις που για να αφαιρεθούν επιπλέον πόντοι ή για να αντιμετωπίσουν παραπάνω από μια περιοχή κάνουν και δεύτερη συνεδρία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το Coolsculpting είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες του Medi Center, και καθώς είναι το μοναδικό ιατρικό κέντρο που διαθέτει δύο συσκευές δίνει έτσι τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν στον ίδιο χρόνο δύο διαφορετικές περιοχές του σώματος με ταχύτητα και ασφάλεια. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι κατά μέσο όρο μία ώρα, και το αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο καθώς έχει προηγηθεί λεπτομερής κλινική εκτίμηση του περιστατικού.

Για να είμαστε ακόμα πιο σαφείς: με το Coolsculpting επιτυγχάνεται μείωση του τοπικού λίπους 20-40% σε σχέση με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση.

Οι περιοχές που μπορούν να αντιμετωπιστούν είναι το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα, τα «σωσίβια» ή love handles, η γυναικομαστία, η κοιλιά, το στομάχι, τα γόνατα και το διπλοσάγονο. Δηλαδή σε οποιαδήποτε σημείο του σώματος υπάρχει επίμονο τοπικό πάχος, μια από τις έξι κεφαλές του Coolsculpting μπορεί να εξαλείψει το πρόβλημα ανώδυνα και μη επεμβατικά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως στην Αμερική το Coolsculpting αποτελεί την πιο διαδεδομένη μέθοδο αφαίρεσης πάχους χωρίς χειρουργείο, ενώ η Zeltiq aesthetics, η εταιρία που το ανέπτυξε, το 2015 ανακηρύχθηκε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο των ιατρικών μηχανημάτων.

Medi Center Medical Team

www.medi-center.gr τηλ. επικοινωνίας για ραντεβού: 2111088444

 

Τελευταία Νέα