Το Market Box της Ketel One Vodka επιστρέφει! (pics)

Gazzetta team
Το Market Box της Ketel One Vodka επιστρέφει! (pics)

bet365

Η ultra premium βότκα Ketel One συνεχίζει και φέτος το “Market Box by Ketel One” και σε προσκαλεί να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό cocktail με τη βοήθεια μερικών από τους καλύτερους bartenders της Ελλάδας. Κάθε εβδομάδα μέχρι και τον Μάιο, το Market Box θα φιλοξενείται σε ένα διαφορετικό bar ανά την Ελλάδα.

Αναζήτησε το κάθε εβδομάδα στα πιο hot bars της Αθήνας και φτιάξε με την βοήθεια των καλύτερων bartender το δικό σου cocktail!

Το Market Box αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους φίλους του cocktail να μιλήσουν με τον bartender και να δημιουργήσουν μαζί το cocktail που ταιριάζει απόλυτα στο δικό τους γούστο. Ο μηχανισμός είναι πολύ απλός και εύκολος. Η Ketel One Vodka με την αψεγάδιαστη ποιότητα και την κρυστάλλινη γεύση της αποτελεί τη βάση του cocktail, στη συνέχεια επιλέγονται μέσα από το Market Box – ένα ξύλινο κουτί γεμάτο με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά για cocktail – τα συστατικά που θα συνθέσουν το cocktail. Τέλος, ο bartender με την εμπειρία του και την υψηλή του δεξιοτεχνία – συνδυάζει τα υλικά με την Ketel One Vodka, δημιουργώντας ένα μοναδικό cocktail για τον καλεσμένο του.

Η καινοτομία και η δεξιοτεχνία βρίσκονται στην καρδιά της ιστορίας της Ketel One Vodka. Η ιστορία της ξεκινά από την Ολλανδία και την πόλη Schiedam το 1691. Αιώνες αργότερα, το 1991, ο Sir Carolus Nolet ανακαλύπτει το κρυφό ημερολόγιο του προπάππου του και αξιοποιεί την, περίπου 10 γενεών, τεχνογνωσία απόσταξης genever – δημιουργώντας το γευστικό θαύμα που ονομάζεται Ketel One Vodka. Κάθε παρτίδα Ketel One δοκιμάζεται προτού εμφιαλωθεί από την οικογένεια Nolet για την επιβεβαίωση της άριστης ποιότητάς της.

Ο μηχανισμός του Market Box είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την ταυτότητα της Ketel One Vodka, στηρίζοντας την καινοτομία, τη δημιουργία και τη μοναδική γεύση. Ένα από τα εμβληματικά cocktail που το Market Box δίνει την ευκαιρία στους φίλους του να προσαρμόσουν στο δικό τους γούστο είναι το Bloody Mary. Η πολυδιάστατη γεύση της Ketel One δένει υπέροχα με τα φρέσκα υλικά και μπαχαρικά που πλαισιώνουν το Bloody Mary οδηγώντας σε μία έκρηξη γεύσεων μέσα από ένα εξαιρετικό cocktail.

Αναζητήστε το “Market Box by Ketel One” κάθε εβδομάδα και σε ένα διαφορετικό σημείο!

Επόμενες εμφανίσεις του Market Box:

18 Φεβρουαρίου | 7 Jokers

25 Φεβρουαρίου | Mosaiko Bar

 

Τελευταία Νέα