Τα συγχαρητήρια της Novibet στον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Τα συγχαρητήρια της Novibet στον Ολυμπιακό!

bet365

Η Novibet, μέγας χορηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, συγχαίρει θερμά την Γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας νικώντας τον Παναθηναικό στον ημιτελικό και την ΑΕΚ στον τελικό του Final Four της διοργάνωσης.

Υπερηφάνεια μόνο για την κατάκτηση του Κυπέλλου για 6η συνεχόμενη φορά από τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που πέρασαν πλέον στην πρώτη θέση σε κατακτήσεις Κυπέλλου Ελλάδος και σε αυτό το αθλητικό τμήμα, αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα πως τα βασικά συστατικά είναι η αγάπη για τον αθλητισμό και η προσήλωση στα ιδανικά της ομάδας και όχι οι επενδύσεις όπως κάποιοι πιστεύουν σήμερα.

Η λειτουργία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια αποτελεί πρότυπο παραγωγής αθλητισμού και πρωταθλητισμού σε όλα τα επίπεδα και θα πρέπει να βρει μιμητές και άλλες ιστορικές ομάδες της χώρας.

Η Novibet θα συνεχίζει αδιάκοπα να στηρίζει τις προσπάθειες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σε όλα τα τμήματα με κατακτήσεις ή χωρίς κατακτήσεις τίτλων. Αισθανόμαστε υπερήφανοι και μόνο που αποτελούμε μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Πειραιώς.

 

Τελευταία Νέα