4+1 λόγοι για να κάνετε αποτρίχωση με λέιζερ

Gazzetta team
4+1 λόγοι για να κάνετε αποτρίχωση με λέιζερ

bet365

Το ξύρισμα οδηγεί σε συχνούς τραυματισμούς, καθώς οι τρίχες συχνά γυρνούν προς τα μέσα δημιουργώντας θυλακίτιδα και η περιοχή ερεθίζεται.

H αποτρίχωση με κερί είναι όχι μόνο ιδιαίτερα επίπονη αλλά και μικρής διάρκειας. Το πλεονέκτημα του laser Αλεξανδρίτη είναι ότι ακόμα κι αν δεν επιθυμείτε ολική αποτρίχωση του σώματός σας μπορείτε απλά να αραιώσετε την τριχοφυΐα όσο εσείς επιθυμείτε σε όποια περιοχή θέλετε, γρήγορα και μόνιμα.

  1. Εξαλείφει οριστικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα χωρίς παρενέργειες.

Είτε νιώθετε την πλάτη σας περισσότερο σαν «κουβέρτα», με συνέπεια να έχετε πρόβλημα έντονης εφίδρωσης, είτε πρόκειται για σκόρπιες αντιαισθητικές τρίχες στους ώμους με τη μέθοδο laser Αλεξανδρίτη θα μπορέσετε να αποκτήσετε καθαρή επιδερμίδα χωρίς καμία επιπλοκή. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Το laser δεν έχει παρενέργειες, καθώς σε αντίθεση με το IPL η δέσμη φωτός είναι εστιασμένη στον θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει τον γύρω υγιή ιστό του δέρματος.

  1. Είναι ασφαλής μέθοδος

Το ξυραφάκι ή το κερί έχουν δυσάρεστα και μικρής διάρκειας αποτελέσματα, αγριεύοντας την τρίχα, προκαλώντας τραυματισμούς και απαιτώντας συχνές επαναλήψεις. Το laser Αλεξανδρίτη είναι από τα καλύτερα, πιο σύγχρονα μηχανήματα, εγκεκριμένο από τον FDA. Δεν υπάρχει πιο ασφαλής τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος από το laser, το οποίο έχει την δυνατότητα να εισχωρήσει ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό.

  1. Είναι ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία

Διαθέτει σύστημα ψύξης με εκροή παγωμένου αέρα ταυτόχρονα με τη δέσμη του laser, το οποίο μειώνει και την παραμικρή αίσθηση ενόχλησης την ώρα της εφαρμογής. O χρόνος της κάθε συνεδρίας είναι πολύ σύντομος σε σχέση με άλλα μηχανήματα. Η θεραπεία λειτουργεί με την επιλεκτική φωτοθερμόλυση: καίει τον θύλακα της τρίχας και αποτρέπει την αναγέννησή του. Καθώς οι τρίχες μεγαλώνουν η κάθε μια σε διαφορετικούς χρόνους, θα χρειαστείτε 6-8 θεραπείες για να απαλλαγείτε οριστικά, όμως θα αρχίσετε να βλέπετε μεγάλη διαφορά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

  1. Eκτός από αισθητικούς λόγους, βελτιώνει τις αθλητικές επιδόσεις και βοηθάει την υγιεινή του σώματος.

Δεν είναι τυχαίο πως οι αθλητές επιλέγουν την αποτρίχωση laser στα πόδια για καλύτερες επιδόσεις στην κολύμβηση, στην ποδηλασία και το τρέξιμο. Η αποτρίχωση επίσης συντελεί και στην καλύτερη υγεία του σώματος, καθώς μειώνει τον κίνδυνο της θυλακίτιδας και βοηθάει στην αποφυγή της υπερδρωσίας.

+1: Είναι πλέον προσιτή λύση σε κόστος.

Αν υπολογίσει κανείς δε το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, θα αντιληφθεί πως είναι μια επένδυση με την οποία αντικαθιστά τις πρόχειρες, φαινομενικά πιο οικονομικές λύσεις του κεριού ή ξυραφιού ή ξυριστικής μηχανής και πως με την πάροδο του χρόνου τελικώς βγαίνει κερδισμένος. Δείτε τις τιμές εδώ, και εμπιστευτείτε τη δύναμη του laser.

Medi Center Medical team

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.medi-center.gr ή καλέστε στο 211 1088444.

 

Τελευταία Νέα