Κρυολιπόλυση: Η φυσική απάντηση στην εξαφάνιση του περιττού λίπους (pics)

Gazzetta team
Κρυολιπόλυση: Η φυσική απάντηση στην εξαφάνιση του περιττού λίπους (pics)

bet365

Το τοπικό πάχος που αντιστέκεται στη γυμναστική και τη δίαιτα εξαφανίζεται γρήγορα και ανώδυνα χωρίς κόπο με την κρυολιπόλυση, η οποία αντικαθιστά με απόλυτη επιτυχία την χειρουργική λιποαναρρόφηση.

Η κρυολιπόλυση αφαιρεί το τοπικό λίπος από κοιλιά, μπράτσα, πλάτη, περιφέρεια, σχηματίζοντας ένα καλλίγραμμο σώμα. Με μια μόνο συνεδρία, θα χάσετε 3 με 5 εκατοστά λίπους για πάντα. Γρήγορα, ανώδυνα και με ασφάλεια θα δείτε αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Η μείωση του λίπους είναι ορατή μετά από ένα μήνα και το συνολικό αποτέλεσμα θα ολοκληρωθεί σε δύο με τρεις μήνες.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που μειώνει το τοπικό λίπος με την τεχνολογία της ψύξης. Τα ανεπιθύμητα λιποκύτταρα ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο γύρω δερματικός ιστός. Όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε δριμύ ψύχος, πεθαίνουν και εξαλείφονται με φυσικό τρόπο από το σώμα. Τα λιποκύτταρα που έχουν υποστεί την θεραπεία εξαφανίζονται πλήρως και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η μη επεμβατική μέθοδος της κρυολιπόλυσης παγώνει τις προβληματικές περιοχές σε -6 βαθμούς Κελσίου για να κρυσταλλοποιήσει το νερό στα λιποκύτταρα και κατ’ επέκταση να τα νεκρώσει. Στο τέλος της διαδικασίας, ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως κάτι περιττό το οποίο αποβάλλει μέσω του λεμφικού συστήματος ακολουθώντας τη φυσιολογική βιολογική διαδικασία της απόπτωσης.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου μια ώρα, όπου τοποθετούμε μια ειδική κεφαλή στην επιλεγμένη περιοχή και χρησιμοποιώντας τεχνολογία vacuum ο επιφανειακός ιστός του δέρματος ανασηκώνεται, έτσι ώστε ο λιπώδης ιστός να παγώσει με την τεχνολογία της ψύξης. Καθώς τα λιποκύτταρα αφαιρούνται σταδιακά με φυσική διαδικασία, το δέρμα δεν χαλαρώνει όπως συμβαίνει σε απότομο χάσιμο βάρους ή με τη λιποαναρρόφηση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κρυογλυπτικής είναι πως το τοπικό πάχος αφαιρείται χωρίς να προκαλείται τραυματισμός στο δέρμα, στον περιβάλλοντα ιστό ή σε άλλα όργανα, και χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Μετά τη συνεδρία, επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Είναι μια μέθοδος προσιτή σε κόστος, με μακροχρόνια αποτελέσματα και μηδενικές παρενέργειες.

Καλέστε στο 2111088444 για μια ενημερωτική συνάντηση και επισκεφθείτε το Medi Center για να μάθετε πως μπορείτε να εξαφανίσετε το τοπικό λίπος με φυσικό τρόπο για πάντα.

www.medi-center.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα