Ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά του Coca-Cola Cup στη Β. Ελλάδα (pics)

Gazzetta team
Ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά του Coca-Cola Cup στη Β. Ελλάδα (pics)

bet365

Tα τουρνουά του φετινού Coca-Cola Cup ολοκληρώθηκαν στη Β. Ελλάδα με μεγάλα ματς για την πρόκριση σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα! Την Κυριακή (21/2) οι τελικοί στις Σέρρες.

Με μεγάλη συμμετοχή, συναρπαστικά παιχνίδια και την πρόκριση στους τελικούς της περιφέρειας, που γίνονται την ερχόμενη Κυριακή στις Σέρρες, ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά του φετινού Coca-Cola Cup στη Β. Ελλάδα.

Η μάχη για την πρόκριση στους περιφερειακούς τελικούς ήταν συναρπαστική τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Καβάλα, με τους αγώνες να έχουν εντυπωσιακή εξέλιξη και να κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Οι νικητές στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους πολυτιμότερους κάθε κατηγορίας τους οποίους βραβεύει η adidas που και φέτος υποστηρίζει το Coca-cola Cup:

Κατηγορία 13-14 ετών:
1. Χελωνονιντζάκια
2. Drops

ΜVP: Στέργιος Οργιανέλης, Χελωνονιντζάκια (adidas Χ15)

Κατηγορία 15-16 ετών:
1. Νεάπολη FC
2. Football Club

ΜVP: Αυγουστίνος Ιωαννίδης, Football Club (adidas Χ15)

Κατηγορία 17-19 ετών:
1. Brams FC
2. Μαρμαράς FC

MVP: Ηλίας Μπουλγκουρίδης (adidas ACΕ)

Υψηλό θέαμα και στην Καβάλα

Ανάλογο ήταν το θέαμα και στην Καβάλα. Πολύς κόσμος, πολλή μπάλα και ωραία παιχνίδια με τους νικητές να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα τελικά της περιφέρειας.

Τα αποτελέσματα:

Κατηγορία 13-14 ετών:
1. Μακεδόνες
2. ΑΕΚ Καβάλας

ΜVP: Γιώργος Ευθυμιάδης (adidas Χ15)

Κατηγορία 15-16 ετών:
1. Rockets
2. Boca-Loca

ΜVP: Ισαάκ Μητρούσης (adidas Χ15)

Κατηγορία 17-19 ετών:
1. Δεξαμενή
2. Νέστος

MVP: Χρήστος Κακουλίδης (adidas ACΕ)

Την Κυριακή οι τελικοί της Β. Ελλάδας

Οι νικητές από Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Σέρρες, θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους μεγάλους τελικούς (τον Μάιο στην Αθήνα) παίζοντας την Κυριακή στους τελικούς της περιφέρειας Β.Ελλάδας. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στις 21 Φεβρουαρίου, στις Σέρρες στις εγκαταστάσεις NRG SPORTS CENTER (Τέρμα Ομονοίας, έναντι Τελωνείου)

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

 

Τελευταία Νέα