Το Final Fight Championship για πρώτη φορά στην Ελλάδα (vids & pics)

Το Final Fight Championship για πρώτη φορά στην Ελλάδα (vids & pics)

Το Final Fight Championship (FFC) η κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη, πραγματοποιεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα από τα μεγάλα events του και το πρώτο μάλιστα για το 2016. 

Το Final Fight Championship για πρώτη φορά στην Ελλάδα (vids & pics)

Τo FFC συνδυάζει μοναδικά 2 shows σε μία βραδιά  μάχες σε ΜΜΑ και Kick Boxing διαθέτοντας κορυφαία ονόματα παγκοσμίου βεληνεκούς στην κάρτα αγώνων του. Στην Ελλάδα θα γίνει η έναρξη της νέας εποχής του FFC που περιλαμβάνει 12 συνολικά διοργανώσεις, 6 σε Ευρώπη και 6 σε Αμερική για το 2016.

Το ελληνικό κοινό θα μπορέσει να δει στις 19 Φεβρουαρίου στο Κλειστό του Taekwondo στο Π. Φάληρο τον παγκόσμιο πρωταθλητή Robin van Roosmalen στην πρώτη μάχη ΜΜΑ της καριέρας του απέναντι στον Έλληνα Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη. Για την light heavyweight ζώνη θα συγκρουστούν στην ποιοτικότερη  και δυνατοτερη μάχη Kick Boxing των τελευταίων ετών εν Ελλάδι ο Ουκρανός Pavel Zhuravlev με τον Ολλανδό Brian Douwes. O Μελέτης Κακουμπάβας στον μεγαλύτερο διεθνή αγώνα του θα κοντραριστεί με τον Samo Petje για τον lightweight τίτλο του FFC, ενώ ο Φλωριάν Μάρκου κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στα ρινγκ με τον Σέρβο Marko Adamovic.

Mε μεγάλο ενδιαφέρον το ελληνικό κοινό αναμένει ακόμα την ΜΜΑ αναμέτρηση του Γιάννη Παλαιολόγου με τον Αλέξανδρο Δημαρά, ενώ ακομα ο Darko Stocic θα αγωνιστεί με τον Εmil Zahariev σε ένα εξαιρετικό matchmaking στα βαριά κιλά.

Ακόμα δυνατές μάχες στα pre-games με μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον συμπληρώνουν την πιο δυνατή και ποιοτική κάρτα αγώνων των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Το μοναδικό show στον κόσμο που προσφέρει 2 events σε μια βραδιά.

Δυνατές συγκινήσεις για το Ελληνικό κοινό και μια μοναδική ευκαιρία να είστε κομμάτι της σπουδαίότερης μαχητικής εμπειρίας στη χώρα μας που θα προβληθεί τηλεοπτικά τόσο από την Ελληνική τηλεόραση, αλλά και σε πάνω από 100χώρες σε Ευρώπη και Αμερική !

Best of internet