ΝΝ Direct Health: Κορυφαίες υπηρεσίες υγείας στα χέρια σας! (vid)

Gazzetta team
ΝΝ Direct Health: Κορυφαίες υπηρεσίες υγείας στα χέρια σας! (vid)

bet365

Η NN Hellas στοχεύει διαρκώς να βρίσκεται κοντά σας, προσφέροντας ποιοτικά ασφαλιστικά προϊόντα καθώς και νέες, καινοτόμες υπηρεσίες.

Για το λόγο αυτό δημιούργησε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, NN Direct Health, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πολύ εύκολα, αποκλειστικά online και μέσω τηλεφώνου. Πιο συγκεκριμένα, ο πελάτης μπορεί, ακολουθώντας ορισμένα απλά βήματα , να επιλέξει το πρόγραμμα NN Direct Health, ώστε να εξασφαλίσει την προστασία της υγείας του για τον ίδιο και την οικογένειά του είτε μέσω της ιστοσελίδας nndirect.gr είτε καλώντας στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 800 100 60 60 και 210 950 60 60.

Το ΝΝ Direct Health είναι ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, το οποίο σας προσφέρει κάλυψη σε ένα δίκτυο 40 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα, διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, ετήσιο προληπτικό έλεγχο (Check Up) μέσω του Ομίλου της Βιοϊατρικής και επείγουσα μεταφορά στο κατάλληλο νοσοκομείο με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες, την Greek Flying Doctors. Με το NN Direct Health η ΝΝ Hellas στηρίζει ακόμη περισσότερο την σύγχρονη ελληνική οικογένεια, καθώς έχει δημιουργήσει μία μοναδική προσφορά. Με την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, προσφέρει δωρεάν την ασφάλιση όλων των παιδιών του για τον πρώτο χρόνο. Όλοι, μέσω του NN Direct Health, αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για τους ίδιους, αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Βασικό χαρακτηριστικό του NN Direct Health είναι οι απλές διαδικασίες τόσο για την απόκτησή του όσο και στην παροχή εξυπηρέτησης σε όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος. Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται ηλεκτρονικά για τα χαρακτηριστικά του προγράμματος, συμπληρώνει ηλεκτρονική αίτηση και έχει άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου, χωρίς περιττά έγγραφα, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της λειτουργίας της εταιρίας. Με την ασφάλεια υγείας online NN Direct Health απολαμβάνουν σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα δίκτυο 40 συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων, το μεγαλύτερο στη χώρα. Επιπρόσθετα, για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει, παρέχεται η δυνατότητα επείγουσας μεταφοράς στο κατάλληλο νοσοκομείο σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors. Επιπλέον, η NN Hellas, με στόχο τη διατήρηση της υγείας των ασφαλισμένων της, προσφέρει μέσω του NN Direct Health πλήρες Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας & Πρόληψης, με μία σειρά από προνομιακές παροχές σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο δίκτυο του Ομίλου της Βιοϊατρικής. Πιο συγκεκριμένα, οι παροχές περιλαμβάνουν

επισκέψεις σε ιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα NN Direct Health παρέχει 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών. Επιπλέον, η ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα περιλαμβάνει άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες για όλους.

Αποκτήστε σήμερα το πρόγραμμα NN Direct Health στην ιστοσελίδα nndirect.gr ή στις γραμμές 800 100 60 60 (χωρίς χρέωση από σταθερό) & 210-950 6060 (από κινητό).

Eνημερωθείτε αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά και τις παροχές του προγράμματος:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα