Τρία ακόμα εισιτήρια για τους τελικούς του Coca-Cola Cup! (pics)

Gazzetta team
Τρία ακόμα εισιτήρια για τους τελικούς του Coca-Cola Cup! (pics)

bet365

Τρεις ακόμα ομάδες πήραν εισιτήριο για τους μεγάλους τελικούς του Coca-Cola Cup έπειτα από τη συναρπαστική τελική φάση που διεξήχθη στα Ιωάννινα!

Άλλες τρεις ομάδες πήραν το εισιτήριο για τους μεγάλους τελικούς του φετινού Coca-Cola Cup. Οι νικητές στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, βγήκαν την Κυριακή στην συναρπαστική τελική φάση που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα Μηλιώνη στα Ιωάννινα.

Αγώνες με πολλά γκολ, με σασπένς ως το τέλος. Χωρίς εκπρόσωπο στους πανελλαδικούς τελικούς έμειναν οι Γιαννιώτες, αφού την πρόκριση εξασφάλισαν δυο ομάδες από το Αγρίνιο και μία από την Πρέβεζα.

Όλοι οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί και είχαμε μεγάλες ανατροπές. Η πρωταθλήτρια στην κατηγορία 13-14 ετών “Φαρμακείο” νίκησε στον τελικό την R.T.M.S, από την οποία είχε ηττηθεί στη φάση των ομίλων.

Ο τελικός στην κατηγορία 15-16 ετών κρίθηκε στα πέναλτι και οι Pane Team πήρε την πρόκριση! Το τουρνουά δικαίωσε για μια ακόμη φορά τον τίτλο του πιο επιτυχημένου σε όλη την Ελλάδα. Τέτοια παιχνίδια, άλλωστε, δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας. Κάθε αγώνας του Coca-Cola Cup είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

Στους τελικούς της Αθήνας προκρίθηκαν:

* Κατηγορία 13-14 ετών:

Φαρμακείο (Αγρίνιο)

* Κατηγορία 15-16 ετών

Pane Team (Αγρίνιο)

* Κατηγορία 17-19 ετών

Manchester City (Πρέβεζα)

Και τώρα στην Βόρεια Ελλάδα

Το Coca-Cola Cup μετακομίζει, πλέον, στη Β.Ελλάδα, με πρώτη διπλή επίσκεψη σε Θεσσαλονίκη (ATHLETIC PARK ΕΠΙΣΚΥΡΟ) και Σέρρες ( NRG-Sports Center). Οι αγώνες το διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ στη Θεσσαλονίκη υπάρχει προγραμματισμένη και δεύτερη αγωνιστική το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο (13-14/2).

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

 

Τελευταία Νέα