Coolsculpting: Mη φοβάστε τον καθρέπτη!

Gazzetta team
Coolsculpting: Mη φοβάστε τον καθρέπτη!

bet365

Εξαλείψτε το τοπικό και επίμονο πάχος χωρίς χειρουργική επέμβαση και νιώστε υπέροχα από κάθε οπτική γωνία.

Το τοπικό λίπος είναι αλήθεια πως αντιστέκεται σθεναρά σε δίαιτες ή άσκηση. Μέχρι πρότινος, η μόνη λύση ήταν η λιποαναρρόφηση. Όχι όμως πια: μπορείτε να επιλέξετε την αναίμακτη λιποαναρρόφηση, δηλαδή το Coolsculpting. Λιποαναρρόφηση λοιπόν χωρίς χειρουργείο, χωρίς χρόνο αποθεραπείας και χωρίς πόνο.

Τι είναι το Coolsculpting;

Είναι η μοναδική εγκεκριμένη κρυολιπόλυση από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) με την κατοχυρωμένη τεχνολογία FreezeDetect. Πρόκειται για μία μοναδική διαδικασία, που αναπτύχθηκε στην Βοστώνη από επιστήμονες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, και βασίστηκε στην επιστήμη της κρυολιπόλυσης, μίας διαδικασίας που αποδεικνύει ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες πεθαίνουν.

Η θεραπεία coolsculpting μπορεί να διαμορφώσει την σιλουέτα που πάντοτε επιθυμούσατε απομακρύνοντας το τοπικό πάχος σε διάστημα συνήθως μίας ώρας ή λίγο παραπάνω. Εφαρμόζεται στο ιατρείο, χωρίς να απαιτούνται ενέσεις, τομές και αναισθησία.

Ποιος είναι ο ιδανικός υποφήφιος;

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το coolsculpting δεν αποτελεί μία μέθοδο αδυνατίσματος και απώλειας βάρους. Είναι μία διαδικασία που εξαλείφει στοχευμένα την εναπόθεση λίπους σε μικρές περιοχές του σώματος. Γι’ αυτό και απευθύνεται σε άτομα με κανονικό σωματικό βάρος. Ωστόσο οδηγεί σε απώλεια πόντων από τις περιοχές στις οποίες εφαρμόζεται, ιδίως στην κοιλιά, στα γόνατα, το εσωτερικό των μπράτσων και των μηρών, το στήθος (ψευδογυναικομαστία), η περιφέρεια, και το δύσκολο σημείο του διπλοσάγονου, όπου οι αποθήκες λίπους επιμένουν να υπάρχουν.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η συσκευή του coolsculpting διαθέτει 6 ξεχωριστές κεφαλές και η καθεμία απευθύνεται στην ανατομία της κάθε περιοχής που πρόκειται να θεραπεύσει. Η κεφαλή μέσω της ελεγχόμενης ψύξης (Freeze Detect) οδηγεί τα λιποκύτταρα σε απόπτωση (προγραμματισμένος βιολογικός θάνατος των λιποκυττάρων). Μόνο το Coolsculpting προσφέρει την κατοχυρωμένη Freeze Detect τεχνολογία που σας εξασφαλίζει τα πιο ασφαλή και θεαματικά αποτελέσματα. Κατά τη διαδικασία της φαγοκυττάρωσης τα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω του λυμπαθητικού συστήματος. Την ώρα της θεραπείας, καθώς η περιοχή μουδιάζει δεν νιώθετε καμία απολύτως ενόχληση, ενώ η αίσθηση του κρύου διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Το coolsculpting επηρεάζει μόνο τα κύτταρα του λίπους αφήνοντας το δέρμα και τους περιβάλλοντες ιστούς ανεπηρέαστους. Με την ψύξη τα ανεπιθύμητα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από το σώμα δια μέσου της λεμφικής οδού, σε ένα διάστημα μερικών εβδομάδων έως 2 μηνών.

Γιατί Coolscuplting;

Το κύριο πλεονέκτημα της θεραπείας του coolsculpting είναι ότι απομακρύνει την περίσσεια λιποκυττάρων. Δεν μειώνει απλά το μέγεθός τους όπως συμβαίνει για παράδειγμα όταν παίρνουμε κιλά, αλλά τον αριθμό των λιποκυττάρων. Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε βάρος μελλοντικά η συγκεκριμένη περιοχή δεν θα «παχύνει» γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν τα λιποκύτταρα εκεί. Μετά το coolsculpting τα εναπομείναντα λιποκύτταρα συμπυκνώνονται και ελαττώνουν το στρώμα του λίπους στο δέρμα, μειώνοντας την περιφέρειά σας και τους πόντους σας. Έτσι το σώμα σας είναι πιο λεπτό και αρμονικό.

Είναι ασφαλής θεραπεία;

Οι προδιαγραφές ασφάλειας του coolsculpting είναι ιδιαίτερα υψηλές. Είναι η μόνη συσκευή κρυολιπόλυσης με πιστοποίηση FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων). Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας, χωρίς παρενέργειες.

Έχει αποτέλεσμα;

Πάνω από 1.200.000 εφαρμογές coolsculpting έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως, με θεαματικά αποτελέσματα. Προσοχή όμως, αναφερόμαστε στην αυθεντική συσκευή coolsculpting και όχι κάποιο άλλο μηχάνημα της αγοράς που το αντιγράφει. Η προϋπόθεση για ένα άριστο αποτέλεσμα είναι η διατήρηση σταθερού σωματικού βάρους.

Πότε θα δω τη διαφορά;

Σε 3 εβδομάδες από τη θεραπεία θα αρχίσετε να βλέπετε σημαντική μείωση στο τοπικό λίπος, ενώ το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα θα είναι εμφανές σε περίπου 2 μήνες. Κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά, και καθώς η μέθοδος είναι φυσική, χρειάζεται χρόνος για να λειτουργήσει.

Το Medi Center είναι το μοναδικό ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα που διαθέτει 2 μηχανήματα coolsculpting. Δίνει έτσι την δυνατότητα να αντιμετωπιστούν στον ίδιο χρόνο δύο διαφορετικές περιοχές του σώματος με ταχύτητα και ασφάλεια. Το ιατρικό προσωπικό του Medi Center έχει λάβει την εκπαίδευσή του στις Η.Π.Α. και είναι εξειδικευμένο αποκλειστικά στις θεραπείες του coolsculpting, δεν εφαρμόζει δηλαδή θεραπείες άλλου τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.medi-center.gr ή καλέστε στο τηλ. 211 10 88 444

 

Τελευταία Νέα