Στην Ελλάδα από την Epson ο μικρότερος φορητός εκτυπωτής στον κόσμο

Gazzetta team
Στην Ελλάδα από την Epson ο μικρότερος φορητός εκτυπωτής στον κόσμο

bet365

Αναζητώντας πάντα λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, η Epson ανακοινώνει την κυκλοφορία του μικρότερου και ελαφρύτερου εκτυπωτή inkjet A4, με εξαιρετικές δυνατότητες φορητότητας και συνδεσιμότητας, στην Ελληνική αγορά.

Ο κομψός και συμπαγής WorkForce WF-100W, διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία η οποία μπορεί να φορτίζεται οπουδήποτε μέσω USB ή του ενσωματωμένου τροφοδοτικού AC, διαστάσεων 309 x 154 x 61 χιλ. και βάρους μόλις 1,6 κιλών. Ο WorkForce WF-100W είναι ο πρώτος φορητός εκτυπωτής με οθόνη LCD και μελάνια pigment που στεγνώνουν γρήγορα για ανθεκτικές εκτυπώσεις χωρίς μουτζούρες και αλλοιώσεις. Επίσης, η χρήση του WF-100W είναι εξαιρετικά απλή καθώς είναι ο μόνος φορητός εκτυπωτής με δυνατότητες διασύνδεσης Wi-Fi και Epson Connect που περιέχει τις εφαρμογές Epson iPrint και Email Print1. Διαθέτει επίσης συμβατότητα με Wi-Fi Direct1, Google Cloud Print και Apple AirPrint2.

Ο WF-100W είναι η ιδανική λύση για επαγγελματίες, όπως για παράδειγμα αντιπρόσωποι πωλήσεων, αλλά και για κάθε είδους επιχείρηση για την οποία η δημιουργία εγγράφων εκτός του γραφείου, είναι απαραίτητη. Πλέον η δημιουργία εγγράφων, όπως τιμολόγια και συμβόλαια εκτός γραφείου, γίνεται παιχνίδι, καθώς ο φορητός αυτός εκτυπωτής μπορεί με ευκολία να χρησιμοποιηθεί εκτός του παραδοσιακού χώρου εργασίας, σε όχημα, στο σπίτι ή ακόμα και σε συνάντηση στο γραφείο του πελάτη. Η ευελιξία, η δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi, ο καλαίσθητος σχεδιασμός και το μικρό μέγεθος του WF-100W τον καθιστούν ιδανικό και για μικρά γραφεία ή χώρους υποδοχής.
Η Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Ο WF-100W αποτελεί νέα κατηγορία για εμάς και τον πρώτο στον κόσμο εκτυπωτή σχεδιασμένο να ικανοποιήσει την ανάγκη των καταναλωτών για ποιοτικές και εύκολες εκτυπώσεις, εν κινήσει.».

Ο WF-100W θα συμπεριληφθεί και στο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης τριών ετών1, για αγορές μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016, προσφέροντας διευρυμένη προστασία. Στην ιστοσελίδα της Epson, epson.gr/printerwarranty μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τους εκτυπωτές που πληρούν τις προϋποθέσεις, καθώς και για τους όρους της τριετούς εγγύησης2.

Ο εκτυπωτής WF-100W θα είναι διαθέσιμος από το Φεβρουάριο στην τιμή των €249, συμπεριλαβανομένου ΦΠΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα