Φέτος τα Χριστούγεννα, θα... παίξεις με ένα Mini Drone! (vid & pics)

Φέτος τα Χριστούγεννα, θα... παίξεις με ένα Mini Drone! (vid & pics)

Ένας συντάκτης δέχεται «δώρο» ένα Mini Drone στη δουλειά και... ξεχνάει τα προβλήματά του!  

Φέτος τα Χριστούγεννα, θα... παίξεις με ένα Mini Drone! (vid & pics)

«Μα μεγάλος άνθρωπος, παίζεις στο γραφείο με αεροπλανάκια;» ήταν η πρώτη αντίδρασης της Λίλας, όταν με είδε να ετοιμάζομαι να «απογειωθώ« με τον Travis, το απίθανο Mini Drone, που μου «δάνεισαν» τα Public, λίγο πριν μπούμε «επίσημα» στην εορταστική περίοδο!

Η απάντηση ήταν... προφανής: «Αφενός, δεν είναι αεροπλανάκι, είναι Drone! Αφετέρου, προφανώς και θα παίξω». Αν ήξερα τι θα επακολουθούσε, θα έπρεπε να είχα συμπληρώσει «και θα παίξετε κι εσείς και θα μαλώνετε ποιος θα το πρωτοπιλοτάρει».

Τελικά, μετά από έναν «πρόχειρο αγώνα» απόλυτος νικητής αναδείχθηκε ο Κωστάρας, που όχι μόνο έκανε... αεροπλανικά (το καταλάβατε το αστειάκι ε;), αλλά έβγαλε και φωτογραφίες, που ήδη κοσμούν τον πίνακα ανακοινώσεων του γραφείου του site, αλλά για ευνόητους λόγους... what happens in Gazzetta, stays in Gazzetta!

Πάρτε μια γεύση και θα καταλάβετε:

 

Η αλήθεια είναι ότι η κάμερα δεν είναι το ατού του, αλλά το πιλοτάρισμα θα το διασκεδάσετε! Απαραίτητη προϋπόθεση ή να έχετε ψηλοτάβανο σπίτι/γραφείο ή οι συνάδελφοι/συγκάτοικοί σας να είναι διατεθειμένοι να βλέπουν τον -τίμιο και μερακλής- Travis να κόβει βόλτες πάνω από τα κεφάλια τους και να επιδίδεται σε... free fall!

Καλές γιορτές και να... πιλοτάρετε όσο μπορείτε. Η «εξάσκηση... βελτιώνει» τις πτήσεις!

Best of internet